Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kozaki Nowodworce PernambukoTeam
Attack Tactiek 532
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Serek onderschept slim de pass. Serek probeert naar een medespeler te passen. Morvan is nu in balbezit. Morvan geeft een hoge lob. Jaskólski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Turkanin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zambrowski. Turkanin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jakubowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siverio rent richting de bal. Siverio schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Zambrowski passt de bal met de wreef. Csoóri rent richting de bal. Csoóri geeft de bal voor. Siverio rent richting de bal. Siverio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Siverio probeert naar een medespeler te passen. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Dyrkacz rent richting de bal. Dyrkacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozaki Nowodworce 46%, PernambukoTeam 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kozaki Nowodworce - PernambukoTeam 0:0

54e minuut.
Woś speelt de bal door. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki passt de bal zonder na te denken. Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lança verovert de bal door een tackle van achteren. Lança met een sublieme pass. Csoóri rent richting de bal. Csoóri geeft een hoge lob. Siverio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lança geeft een hoge lob. Nowomiejski is nu in balbezit. Morvan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morvan krijgt een gele kaart. Nowomiejski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nowomiejski kan niet meer verder spelen. Wąs komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx passt de bal met de wreef. Turkanin probeert de bal met de borst te controleren. Siverio is nu in balbezit. Siverio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dyrkacz rent richting de bal. Dyrkacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Lança de bal. Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos speelt de bal door. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Jonckheere passt de bal in één keer door. Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos passt de bal in één keer door. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Csoóri bereikt de bal nog maar net als eerste. Csoóri met een sublieme pass. Dyrkacz is nu in balbezit. Dyrkacz draait met de bal, schiet en ... Łuczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozaki Nowodworce 44%, PernambukoTeam 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kozaki Nowodworce - PernambukoTeam 0:0