Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PernambukoTeam Kozaki Nowodworce
532 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Woś verovert de bal door een tackle van achteren. Woś passt de bal met de wreef. Fortino is nu in balbezit. Pocierznicki onderschept slim de pass. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Machkhaneli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Woś kopt de bal weg. Pocierznicki rent richting de bal. Daar is Pocierznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Machkhaneli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Kozaki Nowodworce 0:1

39e minuut.
Dyrkacz passt de bal in één keer door. Zambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrowski met een sublieme pass. Siverio rent richting de bal. Siverio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 61%, Kozaki Nowodworce 39%.
PernambukoTeam - Kozaki Nowodworce 0:1

52e minuut.
Gurtowski onderschept slim de pass. Gurtowski geeft een lange en hoge pass. Fortino kopt de bal weg. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dziarczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dziarczyński geeft een hoge lob. Daar is Gurtowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverio rent richting de bal. Siverio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PernambukoTeam - Kozaki Nowodworce 1:1

56e minuut.
Turkanin onderschept slim de pass. Turkanin geeft een hoge lob. Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki onderschept slim de pass. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Serek geeft de bal voor. Csoóri rent richting de bal. Csoóri speelt de bal door. Dyrkacz is nu in balbezit. Dyrkacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx geeft de bal voor. Łuczyński met een sublieme pass. Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 53%, Kozaki Nowodworce 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PernambukoTeam - Kozaki Nowodworce 1:1