Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Real Shadows FC FALUN
Podstawowa Tactiek cocojumbo
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 37.8
poor Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Beule geeft een lange en hoge pass. Konojadzki probeert de bal met de borst te controleren. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - FC FALUN 0:1

14e minuut.
Matuszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczak speelt de bal door. Klungelig pakt Sallese de bal. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. Wawreńczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Green rent richting de bal. Green probeert naar een medespeler te passen. Konojadzki is nu in balbezit. Sallese onderschept slim de pass. Sallese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Godarte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ravezzani komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Beule onderschept slim de pass. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese passt de bal met de wreef. Matuszczak heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak schiet op doel. Wawreńczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

25e minuut.
Ostolaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostolaza geeft een hoge lob. Daar is Wicherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ostolaza verovert de bal door een tackle van achteren. Żelechowski rent richting de bal. Ravezzani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ravezzani krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Green met een sublieme pass. Beule bereikt de bal nog maar net als eerste. Beule passt de bal met de wreef. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Matuszczak kan de bal niet met de borst controleren. Ravezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravezzani passt de bal zonder na te denken. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green speelt de bal door. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravezzani onderschept slim de pass. Green met een sublieme pass. Klungelig pakt Matuszczak de bal. Matuszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gąsiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Beule probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Real Shadows 76%, FC FALUN 24%.
The Real Shadows - FC FALUN 0:1

47e minuut.
Wolik is nu in balbezit. Ravezzani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravezzani met een sublieme pass. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - FC FALUN 0:2

49e minuut.
Ravezzani speelt de bal door. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak passt de bal met de wreef. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - FC FALUN 0:3

52e minuut.
Konojadzki geeft een hoge lob. Inworp. Beule zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Green de bal. Green geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Matuszczak speelt de bal door. Sallese heeft problemen om de bal te vangen. Wicherek is nu in balbezit. Sallese verovert de bal door een tackle van achteren. Sallese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Marušák probeert de bal met de borst te controleren. Bryński onderschept slim de pass. Bryński passt de bal met de wreef. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. Wawreńczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Patyczek geeft een hoge lob. Warszawski rent richting de bal. Warszawski passt de bal in één keer door. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Rimini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - FC FALUN 1:3

77e minuut.
Ostolaza geeft een lange en hoge pass. Beule rent richting de bal. Beule met een sublieme pass. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak schiet op doel. Wawreńczuk bokst de bal weg.

88e minuut.
Klungelig pakt Beule de bal. Beule probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sallese de bal. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - FC FALUN 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Real Shadows 88%, FC FALUN 12%.
The Real Shadows - FC FALUN 1:4