Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FALUN The Real Shadows
cocojumbo Tactiek Podstawowa
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 15.7
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Anioł passt de bal in één keer door. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk passt de bal met de wreef. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik geeft een lange en hoge pass. Rimini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimini met een sublieme pass. Marušák kopt de bal weg. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Beule speelt de bal door. Green heeft problemen om de bal te vangen. Green probeert naar een medespeler te passen. Godarte probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marušák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matuszczak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - The Real Shadows 1:0

11e minuut.
Godarte met een sublieme pass. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dziedzic de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beule zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal. Wawreńczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matuszczak springt en kopt de bal. Wawreńczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - The Real Shadows 2:0

12e minuut.
Żelechowski rent richting de bal. Sallese onderschept slim de pass. Rej rent richting de bal. Sallese onderschept slim de pass. Sallese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Godarte probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak met een sublieme pass. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Godarte verovert de bal door een tackle van achteren. Godarte met een sublieme pass. Klungelig pakt Sallese de bal. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Beule onderschept slim de pass. Beule speelt de bal door. Daar is Matuszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - The Real Shadows 3:0

22e minuut.
Żelechowski is nu in balbezit. Matuszczak onderschept slim de pass. Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak onderschept slim de pass. Matuszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Green speelt de bal door. Dziedzic rent richting de bal. Dziedzic geeft een hoge lob. Sallese rent richting de bal. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Małaszuk passt de bal in één keer door. Anioł heeft problemen om de bal te vangen. Green legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anioł is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Anioł neemt zijn aanloop. Rimini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - The Real Shadows 4:0

29e minuut.
Godarte is nu in balbezit. Godarte passt de bal in één keer door. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mesropyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesropyan geeft een hoge lob. Matuszczak kopt de bal weg. Sallese is nu in balbezit. Sallese haalt uit met een fantastische trap. Wawreńczuk bokst de bal weg.

33e minuut.
Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak schiet op doel. Wicherek probeert de bal aan de voet te houden. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bryński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wolik is nu in balbezit. Matuszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Green speelt de bal door. Marušák met een sublieme pass. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dziedzic de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FALUN 23%, The Real Shadows 77%.
FC FALUN - The Real Shadows 4:0

55e minuut.
Patyczek is nu in balbezit. Patyczek passt de bal met de wreef. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wawreńczuk niet meer kan verder spelen. Donek komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Godarte is nu in balbezit. Godarte probeert naar een medespeler te passen. Sallese rent richting de bal. Sallese haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dziedzic de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - The Real Shadows 5:0

59e minuut.
Żelechowski speelt de bal door. Anioł probeert naar een medespeler te passen. Wolik heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Green passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Matuszczak de bal. Matuszczak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sallese de bal. Sallese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Matuszczak onderschept slim de pass. Matuszczak met een sublieme pass. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ... Donek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Marušák passt de bal met de wreef. Sallese probeert de bal met de borst te controleren. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Marušák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marušák passt de bal in één keer door. Godarte met een sublieme pass. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ostolaza kopt de bal weg. Marušák heeft problemen om de bal te vangen. Marušák geeft een hoge lob. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese schiet op doel. Donek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FALUN 16%, The Real Shadows 84%.
FC FALUN - The Real Shadows 5:0