Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FALUN Łydka Łagoszów C.F
cocojumbo Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 16.8
adequate Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Mesropyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beule rent richting de bal. Beule geeft een lange en hoge pass. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ravezzani onderschept slim de pass. Ravezzani probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak probeert de bal met de borst te controleren. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kochowski niet meer kan verder spelen. Sulikowski komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Matuszczak is nu in balbezit. Sallese is nu in balbezit. Matuszczak rent richting de bal. Sallese is nu in balbezit. Sallese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ravezzani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Siarkowski de bal. Ravezzani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ravezzani krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Green passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tymejczyk de bal. Beule speelt de bal door. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese haalt uit met een fantastische trap. Sulikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Beule passt de bal met de wreef. Ravezzani rent richting de bal. Ravezzani met een sublieme pass. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - Łydka Łagoszów C.F 1:0

33e minuut.
Wąs is nu in balbezit. Wąs geeft een hoge lob. Ostolaza speelt de bal door. Sallese is nu in balbezit. Sallese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - Łydka Łagoszów C.F 2:0

33e minuut.
Siarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Strocki probeert naar een medespeler te passen. Zaborski rent richting de bal. Matuszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - Łydka Łagoszów C.F 3:0

35e minuut.
Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese verovert de bal door een tackle van achteren. Sallese speelt de bal door. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... Sulikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Marušák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravezzani geeft de bal voor. Beule rent richting de bal. Beule geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Ostolaza speelt de bal door. Green is nu in balbezit. Green passt de bal in één keer door. Marušák is nu in balbezit. Marušák geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marušák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sallese krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FALUN 11%, Łydka Łagoszów C.F 89%.
FC FALUN - Łydka Łagoszów C.F 3:0

47e minuut.
Matuszczak heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak passt de bal in één keer door. Daar is Wąs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallese is nu in balbezit. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Mencik met een harde bal richting middenveld. Green kopt de bal weg. Ravezzani speelt de bal door. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - Łydka Łagoszów C.F 4:0

53e minuut.
Klungelig pakt Beule de bal. Beule speelt de bal door. Sallese is nu in balbezit. Sallese schiet op doel. Wąs heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Green passt de bal zonder na te denken. Sallese rent richting de bal. Sallese passt de bal met de wreef. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - Łydka Łagoszów C.F 5:0

70e minuut.
Sallese onderschept slim de pass. Sallese probeert naar een medespeler te passen. Bieniuk rent richting de bal. Matuszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ravezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravezzani passt de bal zonder na te denken. Marušák speelt de bal door. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Antonelli onderschept slim de pass. Matuszczak rent richting de bal. Zaborski rent richting de bal. Matuszczak onderschept slim de pass. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravezzani onderschept slim de pass. Ravezzani probeert naar een medespeler te passen. Sallese is nu in balbezit. Sallese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Marušák bereikt de bal nog maar net als eerste. Marušák geeft een hoge lob. Daar is Beule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beule geeft een hoge lob. Matuszczak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - Łydka Łagoszów C.F 6:0

89e minuut.
Strocki passt de bal zonder na te denken. Beule rent richting de bal. Beule passt de bal in één keer door. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FALUN 18%, Łydka Łagoszów C.F 82%.
FC FALUN - Łydka Łagoszów C.F 6:0