Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łydka Łagoszów C.F FC FALUN
Normal Tactiek cocojumbo
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 40.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak passt de bal in één keer door. Mencik is nu in balbezit. Sallese verovert de bal door een tackle van achteren. Sallese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sallese draait met de bal, schiet en ... Mencik kopt de bal weg. Ravezzani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sallese is nu in balbezit. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ravezzani speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Wąs de bal onder controle te krijgen. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese schiet op doel. Kochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - FC FALUN 0:1

8e minuut.
Siarkowski probeert naar een medespeler te passen. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski draait met de bal, schiet en ... Antonelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rimini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łydka Łagoszów C.F - FC FALUN 1:1

11e minuut.
Ravezzani passt de bal in één keer door. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese met een sublieme pass. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ravezzani is nu in balbezit. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski probeert naar een medespeler te passen. Wielopolski is nu in balbezit. Wielopolski haalt uit met een fantastische trap. Rimini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Marušák de bal. Marušák geeft een lange en hoge pass. Bieniuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Green rent richting de bal. Green draait met de bal, schiet en ... Kochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Beule geeft de bal voor. Mencik kan de bal niet met de borst controleren. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ... Mencik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Marušák speelt de bal door. Ravezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravezzani passt de bal met de wreef. Sallese is nu in balbezit. Sallese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - FC FALUN 1:2

23e minuut.
Wilczyński is nu in balbezit. Ravezzani rent richting de bal. Ravezzani passt de bal zonder na te denken. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green probeert naar een medespeler te passen. Beule geeft een lange en hoge pass. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Sallese is nu in balbezit. Sallese speelt de bal door. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. Kochowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Mencik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beule met de inworp. Sallese probeert de bal met de borst te controleren. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łydka Łagoszów C.F 77%, FC FALUN 23%.
Łydka Łagoszów C.F - FC FALUN 1:2

47e minuut.
Marušák met een sublieme pass. Ravezzani heeft problemen om de bal te vangen. Ravezzani speelt de bal door. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - FC FALUN 1:3

49e minuut.
Green passt de bal zonder na te denken. Daar is Sallese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallese schiet op doel. Matuszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Wąs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - FC FALUN 1:4

50e minuut.
Ostolaza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravezzani rent richting de bal. Ravezzani met een sublieme pass. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mesropyan verovert de bal door een tackle van achteren. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green met een sublieme pass. Sallese heeft problemen om de bal te vangen. Sallese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - FC FALUN 1:5

58e minuut.
Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green probeert naar een medespeler te passen. Wąs probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mencik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Beule de bal. Beule passt de bal in één keer door. Sallese is nu in balbezit. Sallese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Beule kopt de bal weg. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - FC FALUN 1:6

64e minuut.
Green is nu in balbezit. Ravezzani is nu in balbezit. Ravezzani geeft de bal voor. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - FC FALUN 1:7

66e minuut.
Klungelig pakt Bieniuk de bal. Bieniuk speelt de bal door. Antonelli kan de bal niet met de borst controleren. Wielopolski rent richting de bal. Wielopolski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tymejczyk kopt de bal weg. Beule probeert naar een medespeler te passen. Sallese probeert de bal aan de voet te houden. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kochowski met een harde bal richting middenveld. Beule bereikt de bal nog maar net als eerste. Beule geeft een lange en hoge pass. Wąs probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Tymejczyk met de inworp. Green probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... Kochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sallese is nu in balbezit. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - FC FALUN 1:8

76e minuut.
Siarkowski speelt de bal door. Wielopolski speelt de bal door. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese is nu in balbezit. Sallese haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Marušák geeft de bal voor. Sallese krijgt zijn hoofd ertegen. Marušák is nu in balbezit. Marušák geeft de bal voor. Klungelig pakt Mencik de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rostowski geeft de bal voor. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak passt de bal met de wreef. Daar is Sallese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łydka Łagoszów C.F 82%, FC FALUN 18%.
Łydka Łagoszów C.F - FC FALUN 1:8