Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pogoni szczen FC FALUN
Normal Tactiek cocojumbo
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 38.9
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Marušák probeert naar een medespeler te passen. Beule probeert naar een medespeler te passen. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bubel de bal onder controle te krijgen. Halikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - FC FALUN 0:1

8e minuut.
Beule met een sublieme pass. Sallese is nu in balbezit. Sallese passt de bal in één keer door. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Bubel de bal onder controle te krijgen. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese haalt uit met een fantastische trap. Halikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Green is nu in balbezit. Green passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Świderski de bal. Beule met een sublieme pass. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jędykiwiecz geeft een hoge lob. Green kopt de bal weg. Matuszczak probeert naar een medespeler te passen. Sallese is nu in balbezit. Sallese haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ostolaza met een sublieme pass. Dźwigała kan de bal niet met de borst controleren. Green maakt een afschuwelijke overtreding. Green krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Dźwigała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wijas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński geeft een lange en hoge pass. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas geeft de bal voor. Rimini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pogoni szczen - FC FALUN 1:1

19e minuut.
Wijas rent richting de bal. Sallese verovert de bal door een tackle van achteren. Sallese passt de bal zonder na te denken. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ostolaza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bubel de bal. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... Halikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - FC FALUN 1:2

31e minuut.
Mesropyan met een sublieme pass. Matuszczak rent richting de bal. Jędykiwiecz onderschept slim de pass. Sallese onderschept slim de pass. Sallese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Marušák verovert de bal door een tackle van achteren. Marušák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Matuszczak de bal. Matuszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - FC FALUN 1:3

38e minuut.
Świderski rent richting de bal. Sallese rent richting de bal. Sallese passt de bal met de wreef. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoni szczen 71%, FC FALUN 29%.
pogoni szczen - FC FALUN 1:3

46e minuut.
Godarte passt de bal in één keer door. Marušák rent richting de bal. Marušák geeft een hoge lob. Sallese is nu in balbezit. Sallese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - FC FALUN 1:4

47e minuut.
Dźwigała passt de bal met de wreef. Daar is Świderski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese verovert de bal door een tackle van achteren. Sallese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Mesropyan heeft problemen om de bal te vangen. Green is nu in balbezit. Green geeft een hoge lob. Sallese is nu in balbezit. Sallese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - FC FALUN 1:5

53e minuut.
Sallese probeert naar een medespeler te passen. Antonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonelli probeert naar een medespeler te passen. Sallese rent richting de bal. Sallese haalt uit met een fantastische trap. Halikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - FC FALUN 1:6

58e minuut.
Beule passt de bal met de wreef. Daar is Matuszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszczak passt de bal met de wreef. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - FC FALUN 1:7

60e minuut.
Godarte onderschept slim de pass. Godarte met een sublieme pass. Green probeert naar een medespeler te passen. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - FC FALUN 1:8

65e minuut.
Beule geeft een lange en hoge pass. Marušák probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Sallese de bal onder controle te krijgen. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Godarte is nu in balbezit. Godarte passt de bal in één keer door. Jędykiwiecz rent richting de bal. Matuszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Godarte rent richting de bal. Godarte probeert naar een medespeler te passen. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - FC FALUN 1:9

83e minuut.
Godarte rent richting de bal. Godarte passt de bal zonder na te denken. Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. Marušák rent richting de bal. Marušák geeft een hoge lob. Halikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoni szczen 79%, FC FALUN 21%.
pogoni szczen - FC FALUN 1:9