Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FALUN pogoni szczen
cocojumbo Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 19.7
adequate Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Green rent richting de bal. Green geeft een hoge lob. Gracz heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bubel is nu in balbezit. Sallese onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Green met een sublieme pass. Matuszczak is nu in balbezit. Sallese heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Godarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Godarte met een sublieme pass. Sallese rent richting de bal. Green rent richting de bal. Green haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Marušák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godarte met een sublieme pass. Marušák probeert naar een medespeler te passen. Green rent richting de bal. Green draait met de bal, schiet en ... Halikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beule neemt de hoekschop. Matuszczak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sallese rent richting de bal. Sallese probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... Halikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stopa probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green speelt de bal door. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - pogoni szczen 1:0

29e minuut.
Mesropyan probeert de bal aan de voet te houden. Beule rent richting de bal. Beule passt de bal in één keer door. Sallese heeft problemen om de bal te vangen. Sallese schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Green met een sublieme pass. Beule bereikt de bal nog maar net als eerste. Beule speelt de bal door. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jędykiwiecz trapt de bal weg. Ostolaza kopt de bal weg. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marušák passt de bal in één keer door. Godarte met een sublieme pass. Sallese met een sublieme pass. Beule rent richting de bal. Beule haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FALUN 21%, pogoni szczen 79%.
FC FALUN - pogoni szczen 1:0

53e minuut.
Beule met de inworp. Bubel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese onderschept slim de pass. Sallese draait met de bal, schiet en ... Halikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - pogoni szczen 2:0

57e minuut.
Mesropyan passt de bal met de wreef. Godarte rent richting de bal. Godarte met een sublieme pass. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - pogoni szczen 3:0

67e minuut.
Daar is Pawliszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marušák bereikt de bal nog maar net als eerste. Marušák passt de bal zonder na te denken. Sallese is nu in balbezit. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - pogoni szczen 4:0

70e minuut.
Green speelt de bal door. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak probeert naar een medespeler te passen. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Green rent richting de bal. Green passt de bal zonder na te denken. Godarte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sallese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Godarte passt de bal met de wreef. Bubel rent richting de bal. Sallese verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Beule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Green begaat een overtreding. Green krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Dźwigała is nu in balbezit. Godarte verovert de bal door een tackle van achteren. Godarte probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... Halikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - pogoni szczen 5:0

90e minuut.
Gracz is nu in balbezit. Godarte onderschept slim de pass. Godarte probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - pogoni szczen 6:0

90e minuut.
Godarte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ravezzani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FALUN 21%, pogoni szczen 79%.
FC FALUN - pogoni szczen 6:0