Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Dąbrowa Górnicza Kozaki Nowodworce
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Ostoja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woś is nu in balbezit. Woś speelt de bal door. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Genca probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

8e minuut.
Doeltrap. Genca trapt de bal weg. Taczkowski kopt de bal weg. Senderowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderowski haalt uit met een fantastische trap. Łuczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Nowomiejski geeft een hoge lob. Jaranowski kan de bal niet met de borst controleren. Pocierznicki onderschept slim de pass. Pocierznicki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Dąbrowa Górnicza 58%, Kozaki Nowodworce 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Dąbrowa Górnicza - Kozaki Nowodworce 0:0

48e minuut.
Woś onderschept slim de pass. Woś passt de bal in één keer door. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Genca bokst de bal weg.

66e minuut.
Kramarczyk geeft een hoge lob. Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziarczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taczkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kramarczyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Kozaki Nowodworce 1:0

74e minuut.
Dworczak passt de bal in één keer door. Kramarczyk met een sublieme pass. Senderowski rent richting de bal. Senderowski draait met de bal, schiet en ... Gurtowski probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dworczak zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Łazarz de bal onder controle te krijgen. Woś rent richting de bal. Woś passt de bal in één keer door. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Dąbrowa Górnicza - Kozaki Nowodworce 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Dąbrowa Górnicza 60%, Kozaki Nowodworce 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Dąbrowa Górnicza - Kozaki Nowodworce 1:1