Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Real Shadows Komandosi z Naramowic
Podstawowa Tactiek Z-69
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 40.6
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Wawreńczuk met een harde bal richting middenveld. Zloduch kopt de bal weg. Klungelig pakt Piccardo de bal. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Wawreńczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Warszawski probeert de bal met de borst te controleren. Trzopek verovert de bal door een tackle van achteren. Trzopek geeft de bal voor. Piccardo kan de bal niet met de borst controleren. Piccardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Arnaud kopt de bal weg. Hajdamowicz is nu in balbezit. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel. Wicherek probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Arnaud passt de bal zonder na te denken. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo rent richting de bal. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Wawreńczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Arnaud de bal. Arnaud geeft de bal voor. Klungelig pakt Wicherek de bal. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:2

21e minuut.
Wicherek kopt de bal weg. Arnaud rent richting de bal. Arnaud passt de bal in één keer door. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:3

24e minuut.
Małaszuk probeert naar een medespeler te passen. Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szpiech krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Degrasiński geeft een lange en hoge pass. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz passt de bal in één keer door. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dziedzic kopt de bal weg. Wolik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żebro. Żebro krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Piccardo geeft een lange en hoge pass. Dziedzic kopt de bal weg. Klungelig pakt Patyczek de bal. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Wawreńczuk bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zloduch neemt de hoekschop. Piccardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Szpiech onderschept slim de pass. Szpiech met een sublieme pass. Klungelig pakt Hajdamowicz de bal. Arnaud geeft een hoge lob. Piccardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:4

35e minuut.
Żelechowski probeert naar een medespeler te passen. Warszawski heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo onderschept slim de pass. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Wawreńczuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:5

38e minuut.
Bryński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cichoński komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Hajdamowicz geeft de bal voor. Daar is Dziedzic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel. Wawreńczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Żebro met een sublieme pass. Piccardo rent richting de bal. Piccardo met een sublieme pass. Hajdamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Real Shadows 78%, Komandosi z Naramowic 22%.
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:6

48e minuut.
Szpiech passt de bal met de wreef. Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo onderschept slim de pass. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:7

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Wawreńczuk de bal onder controle te krijgen. Arnaud kopt de bal weg. Klungelig pakt Dziedzic de bal. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:8

55e minuut.
Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo geeft een lange en hoge pass. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz schiet op doel. Wawreńczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:9

57e minuut.
Szpiech rent richting de bal. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Żebro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaud geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech onderschept slim de pass. Szpiech geeft een hoge lob. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

60e minuut.
Trzopek geeft de bal voor. Rossi rent richting de bal. Rossi probeert naar een medespeler te passen. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Wawreńczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Hajdamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Wicherek is nu in balbezit. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:10

69e minuut.
Szpiech is nu in balbezit. Szpiech geeft de bal voor. Hajdamowicz kopt de bal weg. Piccardo heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zloduch controleert de bal met de borst. Żelechowski begaat een overtreding. Zloduch raakt geblesseerd tijdens het duel. Degrasiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Wawreńczuk met een harde bal richting middenveld. Szpiech kopt de bal weg. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Żebro onderschept slim de pass. Żebro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wolik de bal. Szpiech geeft een lange en hoge pass. Piccardo krijgt zijn hoofd ertegen. Wawreńczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Szpiech geeft de bal voor. Piccardo rent richting de bal. Piccardo geeft de bal voor. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:11

76e minuut.
Kociniak komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Wawreńczuk niet meer kan verder spelen. Donek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Doeltrap. Donek trapt de bal weg van het doel. Inworp. Zloduch met de inworp. Szpiech geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Arnaud met een sublieme pass. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wicherek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:12

87e minuut.
Majsner komt het veld opgelopen. Żelechowski met een sublieme pass. Warszawski is nu in balbezit. Piccardo onderschept slim de pass. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Patyczek geeft een lange en hoge pass. Zloduch rent richting de bal. Zloduch geeft de bal voor. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud geeft een hoge lob. Donek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Real Shadows 82%, Komandosi z Naramowic 18%.
The Real Shadows - Komandosi z Naramowic 0:12