Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komandosi z Naramowic The Real Shadows
Z-69 Tactiek Podstawowa
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.6 gemiddelde waardering 16.8
solid Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


6e minuut.
Tułodziecki geeft een hoge lob. Dziedzic kopt de bal weg. Rej heeft problemen om de bal te vangen. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 1:0

7e minuut.
Rossi rent richting de bal. Zloduch rent richting de bal. Zloduch geeft een lange en hoge pass. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Arnaud passt de bal in één keer door. Hajdamowicz rent richting de bal. Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz onderschept slim de pass. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 2:0

12e minuut.
Bryński kan de bal niet met de borst controleren. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Szpiech geeft een lange en hoge pass. Piccardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 3:0

13e minuut.
Zloduch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz geeft een hoge lob. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zloduch met een snelle inworp. Rej onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Degrasiński met een sublieme pass. Zloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patyczek krijgt een gele kaart. Zloduch raakt geblesseerd tijdens het duel. Degrasiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Piccardo de bal. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo rent richting de bal. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 4:0

18e minuut.
Rej is nu in balbezit. Hajdamowicz onderschept slim de pass. Hajdamowicz speelt de bal door. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 5:0

20e minuut.
Warszawski rent richting de bal. Tułodziecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tułodziecki passt de bal in één keer door. Piccardo rent richting de bal. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hajdamowicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 6:0

25e minuut.
Szpiech passt de bal met de wreef. Zloduch heeft problemen om de bal te vangen. Zloduch speelt de bal door. Degrasiński geeft een hoge lob. Piccardo kopt de bal weg. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz onderschept slim de pass. Hajdamowicz passt de bal in één keer door. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 7:0

33e minuut.
Patyczek rent richting de bal. Hajdamowicz onderschept slim de pass. Hajdamowicz geeft een lange en hoge pass. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wawreńczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wicherek de bal. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Wicherek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 8:0

35e minuut.
Tułodziecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tułodziecki geeft een lange en hoge pass. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo geeft een hoge lob. Hajdamowicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 9:0

40e minuut.
Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz probeert naar een medespeler te passen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 10:0

41e minuut.
Nierychlewski rent richting de bal. Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Piccardo is nu in balbezit. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi z Naramowic 17%, The Real Shadows 83%.
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 11:0

46e minuut.
Zloduch met de inworp. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech passt de bal met de wreef. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 12:0

56e minuut.
Żelechowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Levitskiy neemt vlug de vrije trap. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 13:0

58e minuut.
Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz onderschept slim de pass. Hajdamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hajdamowicz schiet op doel. Wawreńczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 14:0

60e minuut.
Dziedzic probeert de bal aan de voet te houden. Levitskiy rent richting de bal. Levitskiy geeft een lange en hoge pass. Hajdamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Arnaud geeft een hoge lob. Wawreńczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 15:0

66e minuut.
Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz passt de bal met de wreef. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 16:0

67e minuut.
Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zloduch onderschept slim de pass. Zloduch geeft de bal voor. Piccardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Wawreńczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levitskiy rent richting de bal. Levitskiy passt de bal zonder na te denken. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zloduch kopt de bal weg. Daar is Patyczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz schiet op doel. Wawreńczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 17:0

72e minuut.
Degrasiński geeft een hoge lob. Żelechowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Wawreńczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 18:0

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kociniak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud passt de bal zonder na te denken. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Patyczek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zloduch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 19:0

86e minuut.
Piccardo kopt de bal weg. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud rent richting de bal. Daar is Kociniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kociniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 20:0

87e minuut.
Majsner komt het veld opgelopen. Kociniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żebro komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Żebro is nu in balbezit. Żebro schiet op doel. Dziedzic probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tułodziecki neemt de hoekschop. Wawreńczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Rej raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ociesa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi z Naramowic 16%, The Real Shadows 84%.
Komandosi z Naramowic - The Real Shadows 20:0