Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PernambukoTeam Łydka Łagoszów C.F
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Turkanin onderschept slim de pass. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turkanin krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Buelinckx kopt de bal weg. Wielopolski is nu in balbezit. Morvan begaat een overtreding. Wielopolski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siarkowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jakubowski passt de bal in één keer door. Przyjemski rent richting de bal. Przyjemski passt de bal zonder na te denken. Wielopolski is nu in balbezit. Wielopolski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mencik probeert naar een medespeler te passen. Przyjemski is nu in balbezit. Przyjemski probeert naar een medespeler te passen. Wielopolski rent richting de bal. Wielopolski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Łydka Łagoszów C.F 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 50%, Łydka Łagoszów C.F 50%.
PernambukoTeam - Łydka Łagoszów C.F 0:1

73e minuut.
Jakubowski geeft de bal voor. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Daar is Siverio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverio schiet op doel. Kochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Doeltrap. Machkhaneli trapt de bal weg van het doel. Turkanin kopt de bal weg. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Jakubowski de bal. Zaborski begaat een overtreding. Jakubowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakubowski met een snel genomen vrije trap. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PernambukoTeam - Łydka Łagoszów C.F 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 48%, Łydka Łagoszów C.F 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PernambukoTeam - Łydka Łagoszów C.F 1:1