Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pogoni szczen RKS Dąbrowa Górnicza
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Ostoja is nu in balbezit. Ostoja passt de bal in één keer door. Jałocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk rent richting de bal. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ... Halikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - RKS Dąbrowa Górnicza 0:1

13e minuut.
Kramarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałocha begaat een overtreding. Jałocha krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Inworp. Stopa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dźwigała is nu in balbezit. Dźwigała geeft een hoge lob. Stawowy springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Genca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ostoja geeft een lange en hoge pass. Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderski met een sublieme pass. Stawowy is nu in balbezit. Stawowy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gracz rent richting de bal. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dźwigała is nu in balbezit. Dźwigała probeert naar een medespeler te passen. Stawowy is nu in balbezit. Stawowy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pogoni szczen - RKS Dąbrowa Górnicza 1:1

45e minuut.
Dźwigała heeft problemen om de bal te vangen. Ostoja rent richting de bal. Ostoja passt de bal met de wreef. Senderowski is nu in balbezit. Senderowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoni szczen 49%, RKS Dąbrowa Górnicza 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pogoni szczen - RKS Dąbrowa Górnicza 1:1

64e minuut.
Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wijas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wijas met een snel genomen vrije trap. Stawowy rent richting de bal. Stawowy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - RKS Dąbrowa Górnicza 2:1

71e minuut.
Jałocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stawowy de bal. Stawowy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Senderowski passt de bal in één keer door. Kramarczyk rent richting de bal. Wijas is nu in balbezit. Kramarczyk onderschept slim de pass. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Trębicki met de inworp. Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cieśla krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bubel rent richting de bal. Bubel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dworczak met de inworp. Kramarczyk geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pogoni szczen - RKS Dąbrowa Górnicza 2:2

82e minuut.
Klungelig pakt Stawowy de bal. Wijas rent richting de bal. Met opzet legt Senderowski zijn tegenspeler op de grond. Wijas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wijas kan niet meer verder spelen. Bratosławski komt het veld opgelopen. Świderski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stawowy is nu in balbezit. Stawowy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoni szczen 42%, RKS Dąbrowa Górnicza 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pogoni szczen - RKS Dąbrowa Górnicza 2:2