Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komandosi z Naramowic Łydka Łagoszów C.F
Z-69 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 17.2
very good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


3e minuut.
Arnaud is nu in balbezit. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 1:0

3e minuut.
Piccardo onderschept slim de pass. Piccardo passt de bal zonder na te denken. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 2:0

5e minuut.
Zloduch geeft een hoge lob. Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki geeft de bal voor. Hajdamowicz springt en kopt de bal. Kochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Levitskiy de bal onder controle te krijgen. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud rent richting de bal. Arnaud geeft de bal voor. Piccardo krijgt zijn hoofd ertegen. Kochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Arnaud geeft de bal voor. Hajdamowicz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mencik ... Strafschop! Hajdamowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hajdamowicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zloduch rent richting de bal. Zloduch passt de bal zonder na te denken. Piccardo is nu in balbezit. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tułodziecki met een sublieme pass. Piccardo heeft problemen om de bal te vangen. Arnaud speelt de bal door. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 3:0

24e minuut.
Wielopolski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strocki komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Hajdamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Mencik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zloduch. Zloduch krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Żebro speelt de bal door. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński speelt de bal door. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zaborski met een sublieme pass. Trzopek met een sublieme pass. Bieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tułodziecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tułodziecki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wilczyński is nu in balbezit. Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel. Paal! Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Piccardo de bal. Piccardo passt de bal in één keer door. Zaborski rent richting de bal. Hajdamowicz onderschept slim de pass. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki passt de bal zonder na te denken. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz passt de bal zonder na te denken. Kochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Bieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tułodziecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tułodziecki met een sublieme pass. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel. Kochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Arnaud schiet op doel. Zaborski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 4:0

42e minuut.
Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Piccardo de bal. Piccardo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hajdamowicz de bal. Hajdamowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Strocki is nu in balbezit. Strocki schiet op doel. Daar is Kociniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strocki is nu in balbezit. Strocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi z Naramowic 23%, Łydka Łagoszów C.F 77%.
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 4:0

49e minuut.
Kochowski trapt de bal weg. Tułodziecki kopt de bal weg. Hajdamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Kochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kociniak met een sublieme pass. Piccardo rent richting de bal. Piccardo passt de bal met de wreef. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 5:0

56e minuut.
Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki passt de bal met de wreef. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz schiet op doel. Kochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 6:0

61e minuut.
Piccardo is nu in balbezit. Piccardo passt de bal zonder na te denken. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wilczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczyński geeft een lange en hoge pass. Tułodziecki probeert naar een medespeler te passen. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Zloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolski begaat een overtreding. Zloduch raakt geblesseerd tijdens het duel. Żebro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arnaud is nu in balbezit. Piccardo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Arnaud passt de bal zonder na te denken. Zloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 7:0

74e minuut.
Zloduch met een sublieme pass. Żebro rent richting de bal. Siarkowski begaat een overtreding. Siarkowski krijgt een gele kaart. Żebro raakt geblesseerd tijdens het duel. Kociniak met een snel genomen vrije trap. Hajdamowicz kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Żebro is nu in balbezit. Żebro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tułodziecki de bal. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kociniak rent richting de bal. Kociniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 8:0

76e minuut.
Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo rent richting de bal. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 9:0

78e minuut.
Tułodziecki geeft de bal voor. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo passt de bal in één keer door. Kociniak rent richting de bal. Kociniak draait met de bal, schiet en ... Kochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Mencik passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Strocki stond buitenspel. Żebro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piccardo heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majsner komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Hajdamowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arnaud de bal. Arnaud met een sublieme pass. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 10:0

90e minuut.
Zloduch is nu in balbezit. Zloduch passt de bal met de wreef. Daar is Arnaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaud geeft de bal voor. Piccardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi z Naramowic 21%, Łydka Łagoszów C.F 79%.
Komandosi z Naramowic - Łydka Łagoszów C.F 11:0