Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łydka Łagoszów C.F Komandosi z Naramowic
Normal Tactiek Z-69
40% Balbezit 60%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 40.6
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen good


6e minuut.
Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Piccardo de bal. Piccardo passt de bal in één keer door. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Kochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:1

8e minuut.
Rossi speelt de bal door. Bieniuk rent richting de bal. Tułodziecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tułodziecki geeft de bal voor. Piccardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:2

11e minuut.
Rossi rent richting de bal. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi onderschept slim de pass. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:3

14e minuut.
Tułodziecki kopt de bal weg. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo passt de bal in één keer door. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Żebro met de inworp. Wilczyński is nu in balbezit. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdamowicz geeft de bal voor. Piccardo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Żebro met een snelle inworp. Szpiech rent richting de bal. Szpiech passt de bal in één keer door. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Kochowski bokst de bal weg. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz geeft een hoge lob. Wąs kan de bal niet met de borst controleren. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Bieniuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tułodziecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piccardo rent richting de bal. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Mencik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Daar is Wilczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:4

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żebro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech geeft een lange en hoge pass. Piccardo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Daar is Wilczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdamowicz onderschept slim de pass. Hajdamowicz probeert naar een medespeler te passen. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Kochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Arnaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz passt de bal met de wreef. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel. Kochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:5

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnaud met een snelle inworp. Szpiech rent richting de bal. Szpiech geeft een hoge lob. Hajdamowicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro speelt de bal door. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piccardo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:6

36e minuut.
Tymejczyk is nu in balbezit. Tymejczyk geeft een lange en hoge pass. Trzopek kopt de bal weg. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Arnaud is nu in balbezit. Zaborski is nu in balbezit. Arnaud onderschept slim de pass. Arnaud geeft de bal voor. Piccardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:7

38e minuut.
Wielopolski met een sublieme pass. Siarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:8

41e minuut.
Levitskiy rent richting de bal. Levitskiy probeert naar een medespeler te passen. Arnaud speelt de bal door. Piccardo rent richting de bal. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:9

45e minuut.
Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech speelt de bal door. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łydka Łagoszów C.F 95%, Komandosi z Naramowic 5%.
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:10

49e minuut.
Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski speelt de bal door. Tymejczyk rent richting de bal. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdamowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:11

53e minuut.
Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczyński speelt de bal door. Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Wilczyński is nu in balbezit. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz probeert naar een medespeler te passen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kochowski trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żebro met de inworp. Szpiech rent richting de bal. Szpiech geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zaborski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arnaud rent richting de bal. Arnaud passt de bal in één keer door. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro passt de bal met de wreef. Degrasiński heeft problemen om de bal te vangen. Degrasiński geeft de bal voor. Tułodziecki kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz passt de bal zonder na te denken. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:12

69e minuut.
Kochowski met een harde bal richting middenveld. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro geeft een lange en hoge pass. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bieniuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz geeft een hoge lob. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel. Kochowski bokst de bal weg. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:13

76e minuut.
Kociniak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Piccardo onderschept slim de pass. Piccardo probeert naar een medespeler te passen. Kociniak rent richting de bal. Kociniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:14

80e minuut.
Bieniuk heeft problemen om de bal te vangen. Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tułodziecki passt de bal zonder na te denken. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Kochowski met een harde bal richting middenveld. Tułodziecki kopt de bal weg. Piccardo rent richting de bal. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki haalt uit met een fantastische trap. Mencik kopt de bal weg. Arnaud probeert de bal aan de voet te houden. Szpiech geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:15

87e minuut.
Majsner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łydka Łagoszów C.F 88%, Komandosi z Naramowic 12%.
Łydka Łagoszów C.F - Komandosi z Naramowic 0:15