Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partacze Osowiec COYG
Normal Tactiek c4o3y3g
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 36.1
redelijk Schieten redelijk
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Bodzioch is nu in balbezit. Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński passt de bal in één keer door. Buscher is nu in balbezit. Ferestrău is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Buscher passt de bal met de wreef. Daar is Roncal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partacze Osowiec - COYG 0:1

29e minuut.
Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău draait met de bal, schiet en ... Roncal probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Styczyński zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Styczyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Buscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscher geeft de bal voor. Krzętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzętowski haalt uit met een fantastische trap. Emczyński bokst de bal weg.

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rabijewski niet meer kan verder spelen. Cascalho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partacze Osowiec 72%, COYG 28%.
Partacze Osowiec - COYG 0:1

51e minuut.
Buscher kopt de bal weg. Roncal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partacze Osowiec - COYG 0:2

62e minuut.
Styczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Rolczak speelt de bal door. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mularczyk geeft een hoge lob. Certowicz rent richting de bal. Krzętowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzętowski schiet op doel. Emczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partacze Osowiec - COYG 0:3

67e minuut.
Buscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscher met een sublieme pass. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău schiet op doel. Emczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

81e minuut.
Kozicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sartorelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzętowski controleert de bal met de borst. Krzętowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partacze Osowiec 66%, COYG 34%.
Partacze Osowiec - COYG 0:3