Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kępno OKS_Juwe_Jaroszowice
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Neuman onderschept slim de pass. Neuman passt de bal in één keer door. Cytowski is nu in balbezit. Cytowski draait met de bal, schiet en ... Szczypiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kępno - OKS_Juwe_Jaroszowice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kępno 54%, OKS_Juwe_Jaroszowice 46%.
Kępno - OKS_Juwe_Jaroszowice 0:1

48e minuut.
Pasierb rent richting de bal. Burak rent richting de bal. Pasierb onderschept slim de pass. Pasierb geeft een lange en hoge pass. Cytowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczypiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Bękart geeft de bal voor. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko is nu in balbezit. Żuberek verovert de bal door een tackle van achteren. Żuberek probeert naar een medespeler te passen. Chajdas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Chajdas trapt de bal weg van het doel. Płaskoczyński kan de bal niet met de borst controleren. Żołądek begaat een overtreding. Żołądek krijgt een gele kaart. Płaskoczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Płaskoczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beksa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Górnicz zal de hoekschop nemen. Bękart kopt de bal weg. Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chorzeszcz geeft een lange en hoge pass. Gmiński probeert de bal aan de voet te houden. Neuman met een sublieme pass. Daar is Cytowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cytowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kępno - OKS_Juwe_Jaroszowice 0:2

78e minuut.
Płaskoczyński geeft een hoge lob. Gerba rent richting de bal. Beksa rent richting de bal. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Płaskoczyński de bal. Neuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuman passt de bal met de wreef. Cytowski rent richting de bal. Cytowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kępno - OKS_Juwe_Jaroszowice 0:3

82e minuut.
Bękart heeft problemen om de bal te vangen. Żuberek is nu in balbezit. Met opzet legt Bękart zijn tegenspeler op de grond. Żuberek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Żuberek kan niet meer verder spelen. Iwaniczuk komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Chajdas trapt de bal weg. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys geeft een lange en hoge pass. Beksa rent richting de bal. Beksa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Oryszko is nu in balbezit. Iwaniczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwaniczuk passt de bal met de wreef. Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kępno 32%, OKS_Juwe_Jaroszowice 68%.
Kępno - OKS_Juwe_Jaroszowice 0:3