Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Center bud Kozielice WawaTown
Normal Tactiek 352a
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 33
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Tänover bereikt de bal nog maar net als eerste. Tänover passt de bal met de wreef. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Center bud Kozielice - WawaTown 0:1

4e minuut.
Świniorek speelt de bal door. Babski heeft problemen om de bal te vangen. Tobescu rent richting de bal. Tobescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Enache zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Montañés de bal. Montañés geeft een hoge lob. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mutu geeft de bal voor. Montañés is nu in balbezit. Montañés schiet op doel. Siedłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Center bud Kozielice - WawaTown 0:2

20e minuut.
Mutu passt de bal in één keer door. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache passt de bal met de wreef. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Enache is nu in balbezit. Enache met een sublieme pass. Daar is Tobescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobescu schiet op doel. Archutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Center bud Kozielice - WawaTown 0:3

35e minuut.
Skubiszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stachura geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czerbniak de bal. Montañés rent richting de bal. Montañés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Center bud Kozielice - WawaTown 0:4

36e minuut.
Inworp. Biegajło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Tänover bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnaś speelt de bal door. Tobescu rent richting de bal. Tobescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Biegajło is nu in balbezit. Wojdała is nu in balbezit. Biegajło begaat een overtreding. Biegajło krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Center bud Kozielice 77%, WawaTown 23%.
OKS Center bud Kozielice - WawaTown 0:4

51e minuut.
Mutu met een sublieme pass. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu passt de bal zonder na te denken. Montañés is nu in balbezit. Montañés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak geeft een lange en hoge pass. Enache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Enache passt de bal in één keer door. Tänover rent richting de bal. Tänover passt de bal zonder na te denken. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montañés is nu in balbezit. Montañés schiet op doel. Na een snelle pass probeert Frydecki de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Enache zal de hoekschop nemen. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wojdała speelt de bal door. Harnaś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tänover. Tänover krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Montañés rent richting de bal. Montañés passt de bal met de wreef. Tobescu heeft problemen om de bal te vangen. Tobescu haalt uit met een fantastische trap. Archutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tänover rent richting de bal. Tänover met een sublieme pass. Mutu probeert naar een medespeler te passen. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Wojdała probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tobescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Montañés de bal. Montañés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Center bud Kozielice - WawaTown 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Center bud Kozielice 48%, WawaTown 52%.
OKS Center bud Kozielice - WawaTown 0:5