Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WawaTown OKS Center bud Kozielice
352a Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Tobescu passt de bal met de wreef. Frydecki rent richting de bal. Montañés verovert de bal door een tackle van achteren. Montañés schiet op doel. Archutowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS Center bud Kozielice 1:0

13e minuut.
Enache kopt de bal weg. Montañés met een sublieme pass. Klungelig pakt Tobescu de bal. Tobescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczko geeft de bal voor. Czerbniak rent richting de bal. Montañés verovert de bal door een tackle van achteren. Montañés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Frydecki geeft de bal voor. Inworp. Enache met een snelle inworp. Mutu geeft de bal voor. Montañés is nu in balbezit. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tobescu probeert de bal met de borst te controleren. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS Center bud Kozielice 2:0

20e minuut.
Montañés passt de bal zonder na te denken. Enache rent richting de bal. Enache probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tobescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobescu draait met de bal, schiet en ... Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mutu kopt de bal weg. Montañés heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki is nu in balbezit. Montañés verovert de bal door een tackle van achteren. Montañés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Reguła rent richting de bal. Reguła probeert naar een medespeler te passen. Wojdała rent richting de bal. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS Center bud Kozielice 3:0

29e minuut.
Wojdała met een sublieme pass. Jędrzejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enache. Enache krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kopania rent richting de bal. Mutu onderschept slim de pass. Mutu passt de bal met de wreef. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS Center bud Kozielice 4:0

37e minuut.
Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siedłowski. Tobescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tobescu komt bij de bal en schiet. Archutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS Center bud Kozielice 5:0

39e minuut.
Stachura kopt de bal weg. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu passt de bal zonder na te denken. Montañés rent richting de bal. Montañés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WawaTown 28%, OKS Center bud Kozielice 72%.
WawaTown - OKS Center bud Kozielice 5:0

49e minuut.
Montañés rent richting de bal. Siedłowski rent richting de bal. Montañés verovert de bal door een tackle van achteren. Montañés met een sublieme pass. Klungelig pakt Tobescu de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Enache zal de hoekschop nemen. Tobescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mutu passt de bal in één keer door. Tobescu rent richting de bal. Tobescu passt de bal met de wreef. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés draait met de bal, schiet en ... Archutowski bokst de bal weg.

65e minuut.
Siedłowski geeft een hoge lob. Inworp. Biegajło met een snelle inworp. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS Center bud Kozielice 6:0

80e minuut.
Damiański probeert naar een medespeler te passen. Koczko kopt de bal weg. Siedłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu onderschept slim de pass. Tobescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Biegajło met een sublieme pass. Tobescu rent richting de bal. Tobescu haalt uit met een fantastische trap. Frydecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Archutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS Center bud Kozielice 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WawaTown 30%, OKS Center bud Kozielice 70%.
WawaTown - OKS Center bud Kozielice 7:0