Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kępno WawaTown
532 Tactiek 352a
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 32.1
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Montañés rent richting de bal. Montañés passt de bal in één keer door. Tobescu rent richting de bal. Tobescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łukaszewski de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Tobescu is nu in balbezit. Burak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tobescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tobescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Szczypiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kępno - WawaTown 0:1

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Łukaszewski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biegajło geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montañés is nu in balbezit. Montañés draait met de bal, schiet en ... Szczypiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Gmiński geeft een lange en hoge pass. Morella geeft een hoge lob. Tänover kopt de bal weg. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kępno - WawaTown 0:2

15e minuut.
Koczko kopt de bal weg. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Tänover onderschept slim de pass. Tänover passt de bal in één keer door. Montañés is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kępno - WawaTown 0:3

19e minuut.
Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu passt de bal in één keer door. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés rent richting de bal. Montañés draait met de bal, schiet en ... Szczypiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński is nu in balbezit. Montañés verovert de bal door een tackle van achteren. Montañés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kępno - WawaTown 0:4

29e minuut.
Żuberek verovert de bal door een tackle van achteren. Żuberek probeert naar een medespeler te passen. Enache rent richting de bal. Górnicz onderschept slim de pass. Górnicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tänover met een sublieme pass. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu haalt uit met een fantastische trap. Szczypiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Łukaszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kępno - WawaTown 0:5

35e minuut.
Enache heeft problemen om de bal te vangen. Gmiński begaat een overtreding. Enache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tobescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Montañés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montañés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kępno 65%, WawaTown 35%.
Kępno - WawaTown 0:5

48e minuut.
Stachura rent richting de bal. Napiórkowski onderschept slim de pass. Żuberek rent richting de bal. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys speelt de bal door. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés draait met de bal, schiet en ... Szczypiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Płaskoczyński probeert naar een medespeler te passen. Kołpaczyński is nu in balbezit. Kołpaczyński probeert naar een medespeler te passen. Montañés is nu in balbezit. Montañés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Molitorys rent richting de bal. Koczko onderschept slim de pass. Koczko geeft de bal voor. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Łukaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukaszewski geeft een lange en hoge pass. Tobescu probeert de bal aan de voet te houden. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Szczypiński trapt de bal weg van het doel. Biegajło probeert de bal met de borst te controleren. Biegajło geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Gmiński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stachura de bal onder controle te krijgen. Żuberek rent richting de bal. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tänover raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Flauzino komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Molitorys rent richting de bal. Flauzino verovert de bal door een tackle van achteren. Flauzino geeft de bal voor. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Molitorys heeft problemen om de bal te vangen. Flauzino geeft de bal voor. Tobescu rent richting de bal. Tobescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kępno 57%, WawaTown 43%.
Kępno - WawaTown 0:5