Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Center bud Kozielice Partacze Osowiec
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 26
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Arndt met een sublieme pass. Harnaś is nu in balbezit. Wędzyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wędzyński krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Siedłowski is nu in balbezit. Wędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdała verovert de bal door een tackle van achteren. Pacio rent richting de bal. Pacio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wędzyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taras komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Inworp. Graf met de inworp. Pacio rent richting de bal. Pacio geeft de bal voor. Klungelig pakt Taras de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Center bud Kozielice - Partacze Osowiec 0:1

25e minuut.
Wojdała verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdała passt de bal in één keer door. Reguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Taras onderschept slim de pass. Taras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Center bud Kozielice - Partacze Osowiec 0:2

29e minuut.
Siedłowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacio rent richting de bal. Pacio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pacio rent richting de bal. Taras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio rent richting de bal. Taras bereikt de bal nog maar net als eerste. Taras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Center bud Kozielice - Partacze Osowiec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Center bud Kozielice 62%, Partacze Osowiec 38%.
OKS Center bud Kozielice - Partacze Osowiec 0:3

59e minuut.
Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos geeft een lange en hoge pass. Frydecki rent richting de bal. Graf is nu in balbezit. Graf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Harnaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soporek is nu in balbezit. Soporek geeft een hoge lob. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Soporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Soporek passt de bal met de wreef. Zakos speelt de bal door. Taras bereikt de bal nog maar net als eerste. Taras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Siedłowski trapt de bal weg. Taras heeft problemen om de bal te vangen. Taras passt de bal in één keer door. Zakos rent richting de bal. Zakos geeft de bal voor. Archutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Graf rent richting de bal. Graf geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Siedłowski de bal onder controle te krijgen. Taras bereikt de bal nog maar net als eerste. Taras schiet op doel. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Graf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacio is nu in balbezit. Pacio geeft een hoge lob. Taras is nu in balbezit. Taras draait met de bal, schiet en ... Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Frydecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacio is nu in balbezit. Pacio geeft de bal voor. Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Taras rent richting de bal. Taras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Center bud Kozielice - Partacze Osowiec 0:4

89e minuut.
Archutowski probeert naar een medespeler te passen. Bodzioch kopt de bal weg. Harnaś probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pacio de bal. Pacio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Center bud Kozielice 75%, Partacze Osowiec 25%.
OKS Center bud Kozielice - Partacze Osowiec 0:4