Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WawaTown OKS_Juwe_Jaroszowice
352a Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Izquierdo geeft een lange en hoge pass. Żołądek probeert de bal aan de voet te houden. Montañés probeert naar een medespeler te passen. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS_Juwe_Jaroszowice 1:0

4e minuut.
Chorzeszcz is nu in balbezit. Chorzeszcz passt de bal in één keer door. Tänover speelt de bal door. Montañés rent richting de bal. Montañés draait met de bal, schiet en ... Chajdas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lubik passt de bal in één keer door. Neuman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mutu. Mutu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Neuman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oryszko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pasierb de bal. Morella is nu in balbezit. Morella geeft een hoge lob. Lubik kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bękart heeft problemen om de bal te vangen. Montañés is nu in balbezit. Montañés passt de bal in één keer door. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Gerba geeft de bal voor. Inworp. Biegajło met een snelle inworp. Tänover bereikt de bal nog maar net als eerste. Tänover geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chajdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montañés krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS_Juwe_Jaroszowice 2:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Oryszko de bal onder controle te krijgen. Tänover bereikt de bal nog maar net als eerste. Tänover geeft een lange en hoge pass. Montañés is nu in balbezit. Montañés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gerba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chajdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bękart is nu in balbezit. Montañés onderschept slim de pass. Montañés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pasierb rent richting de bal. Mutu is nu in balbezit. Mutu geeft een lange en hoge pass. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WawaTown 44%, OKS_Juwe_Jaroszowice 56%.
WawaTown - OKS_Juwe_Jaroszowice 2:0

50e minuut.
Koczko met een sublieme pass. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés geeft een hoge lob. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu draait met de bal, schiet en ... Chajdas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Karpiński trapt de bal weg van het doel. Mutu kopt de bal weg. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczko geeft een hoge lob. Chajdas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koczko zal de hoekschop nemen. Tobescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS_Juwe_Jaroszowice 3:0

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koczko zal de hoekschop nemen. Tänover met een sublieme pass. Tobescu controleert de bal met de borst. Tobescu haalt uit met een fantastische trap. Chajdas bokst de bal weg.

57e minuut.
Bękart verovert de bal door een tackle van achteren. Bękart geeft de bal voor. Inworp. Biegajło met de inworp. Mutu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS_Juwe_Jaroszowice 4:0

60e minuut.
Skubiszyński is nu in balbezit. Skubiszyński geeft de bal voor. Tobescu kopt de bal weg. Montañés is nu in balbezit. Montañés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tobescu is nu in balbezit. Tobescu passt de bal zonder na te denken. Montañés rent richting de bal. Montañés haalt uit met een fantastische trap. Chajdas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS_Juwe_Jaroszowice 5:0

71e minuut.
Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachura rent richting de bal. Stachura geeft de bal voor. Klungelig pakt Montañés de bal. Montañés geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Biegajło passt de bal met de wreef. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu met een sublieme pass. Montañés is nu in balbezit. Montañés haalt uit met een fantastische trap. Chajdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Morella bereikt de bal nog maar net als eerste. Morella passt de bal zonder na te denken. Stachura geeft een hoge lob. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - OKS_Juwe_Jaroszowice 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WawaTown 29%, OKS_Juwe_Jaroszowice 71%.
WawaTown - OKS_Juwe_Jaroszowice 6:0