Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COYG OKS Center bud Kozielice
c4o3y3g Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
28 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Manolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sartorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorelli passt de bal in één keer door. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap. Archutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Styczyński is nu in balbezit. Harnaś verovert de bal door een tackle van achteren. Rolczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolczak krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ferestrău verovert de bal door een tackle van achteren. Styczyński is nu in balbezit. Styczyński probeert naar een medespeler te passen. Buscher rent richting de bal. Buscher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sartorelli geeft een hoge lob. Styczyński probeert naar een medespeler te passen. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Siedłowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Styczyński neemt de hoekschop. Krzętowski springt en kopt de bal. Klungelig pakt Wojdała de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COYG - OKS Center bud Kozielice 1:0

21e minuut.
Siedłowski geeft een lange en hoge pass. Styczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Frydecki de bal. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
COYG - OKS Center bud Kozielice 2:0

32e minuut.
Krzętowski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Frydecki de bal onder controle te krijgen. Buscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscher schiet op doel. Frydecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Styczyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sartorelli rent richting de bal. Sartorelli schiet op doel. Archutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Buscher rent richting de bal. Buscher geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siedłowski de bal. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău schiet op doel. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Mularczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński probeert naar een medespeler te passen. Sartorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorelli passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
COYG - OKS Center bud Kozielice 3:0

41e minuut.
Sartorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorelli geeft een lange en hoge pass. Czerbniak is nu in balbezit. Styczyński onderschept slim de pass. Styczyński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COYG - OKS Center bud Kozielice 4:0

42e minuut.
Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski passt de bal in één keer door. Daar is Wojdała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferestrău verovert de bal door een tackle van achteren. Ferestrău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COYG 22%, OKS Center bud Kozielice 78%.
COYG - OKS Center bud Kozielice 4:0

47e minuut.
Jędrzejczak geeft een lange en hoge pass. Rabijewski probeert naar een medespeler te passen. Styczyński kopt de bal weg. Ferestrău probeert de bal met de borst te controleren. Ferestrău schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Styczyński met een sublieme pass. Ferestrău heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harnaś. Harnaś krijgt een gele kaart. Ferestrău is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Styczyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Styczyński rent richting de bal. Styczyński geeft een hoge lob. Frydecki heeft problemen om de bal te vangen. Ferestrău onderschept slim de pass. Ferestrău schiet op doel. Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Harnaś kan de bal niet met de borst controleren. Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnaś begaat een overtreding. Harnaś krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Archutowski trapt de bal weg. Styczyński kopt de bal weg. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscher haalt uit met een fantastische trap. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Mathieu probeert naar een medespeler te passen. Buscher rent richting de bal. Buscher passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krzętowski de bal. Krzętowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Krzętowski speelt de bal door. Buscher rent richting de bal. Buscher draait met de bal, schiet en ... Frydecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Archutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COYG - OKS Center bud Kozielice 5:0

71e minuut.
Rolczak met een sublieme pass. Czerbniak rent richting de bal. Buscher onderschept slim de pass. Buscher passt de bal in één keer door. Krzętowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Krzętowski kopt de bal weg. Reguła is nu in balbezit. Reguła geeft een lange en hoge pass. Styczyński rent richting de bal. Styczyński geeft een hoge lob. Archutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Mathieu rent richting de bal. Styczyński is nu in balbezit. Styczyński speelt de bal door. Buscher is nu in balbezit. Buscher draait met de bal, schiet en ... Archutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COYG 17%, OKS Center bud Kozielice 83%.
COYG - OKS Center bud Kozielice 5:0