Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kępno LZS krzątka
532 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Beksa onderschept slim de pass. Żuberek rent richting de bal. Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa haalt uit met een fantastische trap. Szabat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kępno - LZS krzątka 1:0

28e minuut.
Żuberek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iwaniczuk komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Gołembiewski passt de bal in één keer door. Daar is Uszaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górnicz rent richting de bal. Uszaty onderschept slim de pass. Uszaty geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kępno 62%, LZS krzątka 38%.
Kępno - LZS krzątka 1:0

47e minuut.
Uszaty heeft problemen om de bal te vangen. Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa passt de bal met de wreef. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Molitorys geeft een hoge lob. Górnicz rent richting de bal. Wziątka maakt een afschuwelijke overtreding. Wziątka krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Uszaty speelt de bal door. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gmiński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gmiński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Kapłański rent richting de bal. Kapłański geeft de bal voor. Płaskoczyński kopt de bal weg. Napiórkowski kan de bal niet met de borst controleren. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kępno - LZS krzątka 2:0

89e minuut.
Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski speelt de bal door. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywralski schiet op doel. Burak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Folta zal de hoekschop nemen. Gołembiewski heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lubik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kępno 52%, LZS krzątka 48%.
Kępno - LZS krzątka 2:0