Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WawaTown FC PUMKI
352a Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Montañés onderschept slim de pass. Montañés probeert naar een medespeler te passen. Tobescu rent richting de bal. Tobescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - FC PUMKI 1:0

12e minuut.
Tobescu rent richting de bal. Tobescu passt de bal in één keer door. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gubiec de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Koczko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tobescu heeft problemen om de bal te vangen. Tobescu schiet op doel. Patoń onderschept slim de pass. Paal!

15e minuut.
Patoń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Walter komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Walter onderschept slim de pass. Tänover rent richting de bal. Tänover geeft een hoge lob. Tobescu rent richting de bal. Tobescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo geeft een lange en hoge pass. Kulhawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu onderschept slim de pass. Tobescu schiet op doel. Wyłupski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biegajło geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montañés kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - FC PUMKI 2:0

32e minuut.
Stachura speelt de bal door. Montañés rent richting de bal. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu haalt uit met een fantastische trap. Wyłupski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Wędrowycz met de inworp. Łobodzki is nu in balbezit. Montañés rent richting de bal. Montañés met een sublieme pass. Tänover geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wyłupski trapt de bal weg van het doel. Stachura kopt de bal weg. Klungelig pakt Gubiec de bal. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu onderschept slim de pass. Tobescu met een sublieme pass. Montañés is nu in balbezit. Montañés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tobescu onderschept slim de pass. Tänover speelt de bal door. Daar is Montañés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Biegajło onderschept slim de pass. Walter speelt de bal door. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło passt de bal zonder na te denken. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Biegajło geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tobescu rent richting de bal. Tobescu geeft de bal voor. Montañés is nu in balbezit. Montañés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WawaTown 32%, FC PUMKI 68%.
WawaTown - FC PUMKI 2:0

52e minuut.
Tänover speelt de bal door. Gubiec is nu in balbezit. Montañés verovert de bal door een tackle van achteren. Montañés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WawaTown - FC PUMKI 3:0

55e minuut.
Koczko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stachura is nu in balbezit. Stachura passt de bal met de wreef. Biegajło rent richting de bal. Biegajło geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Łobodzki is nu in balbezit. Tänover geeft een lange en hoge pass. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Walter de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Żygus de bal. Żygus geeft een hoge lob. Koczko kopt de bal weg. Montañés rent richting de bal. Montañés draait met de bal, schiet en ... Wyłupski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gubiec geeft een hoge lob. Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutu passt de bal met de wreef. Montañés is nu in balbezit. Montañés geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Łobodzki met een snelle inworp. Wędrowycz is nu in balbezit. Montañés verovert de bal door een tackle van achteren. Montañés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WawaTown 20%, FC PUMKI 80%.
WawaTown - FC PUMKI 3:0