Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kępno Pełta Karniewo PSG
532 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Boguszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molitorys rent richting de bal. Chwalibóg maakt een afschuwelijke overtreding. Chwalibóg krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys maakt een afschuwelijke overtreding. Molitorys krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Chwalibóg rent richting de bal. Chwalibóg met een sublieme pass. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Boguszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguszewski haalt uit met een fantastische trap. Szczypiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Inworp. Wyrzucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giermek geeft de bal voor. Boguszewski rent richting de bal. Boguszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kępno - Pełta Karniewo PSG 0:1

43e minuut.
Beksa is nu in balbezit. Beksa passt de bal zonder na te denken. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... Rozumek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kępno - Pełta Karniewo PSG 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kępno 57%, Pełta Karniewo PSG 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kępno - Pełta Karniewo PSG 1:1

50e minuut.
Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski begaat een overtreding. Molitorys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Molitorys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giżycki probeert de bal aan de voet te houden. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... Rozumek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Giermek passt de bal zonder na te denken. Leśniewski rent richting de bal. Płaskoczyński rent richting de bal. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Beksa onderschept slim de pass. Beksa schiet op doel. Giżycki probeert de bal aan de voet te houden. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kępno 37%, Pełta Karniewo PSG 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kępno - Pełta Karniewo PSG 1:1