Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kępno FC PUMKI
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Namięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołpaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łobodzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łobodzki krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Molitorys geeft de bal voor. Gmiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Namięta. Namięta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kępno 48%, FC PUMKI 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kępno - FC PUMKI 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Gmiński de bal. Namięta is nu in balbezit. Namięta probeert naar een medespeler te passen. Salach rent richting de bal. Salach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Płaskoczyński speelt de bal door. Wędrowycz is nu in balbezit. Wędrowycz geeft een hoge lob. Salach is nu in balbezit. Salach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Napiórkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lichański komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Molitorys passt de bal zonder na te denken. Żuberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuberek probeert naar een medespeler te passen. Beksa heeft problemen om de bal te vangen. Beksa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kołpaczyński neemt de hoekschop. Molitorys heeft problemen om de bal te vangen. Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Kulhawik rent richting de bal. Górnicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhawik maakt een afschuwelijke overtreding. Kulhawik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kępno 46%, FC PUMKI 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kępno - FC PUMKI 0:0