Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partacze Osowiec FC PUMKI
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 17.2
adequate Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Łobodzki is nu in balbezit. Soporek onderschept slim de pass. Soporek passt de bal met de wreef. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Łobodzki rent richting de bal. Wędzyński onderschept slim de pass. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio schiet op doel. Wyłupski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partacze Osowiec - FC PUMKI 1:0

28e minuut.
Bodzioch verovert de bal door een tackle van achteren. Bodzioch met een sublieme pass. Gubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Roncal speelt de bal door. Wędzyński rent richting de bal. Pacio heeft problemen om de bal te vangen. Pacio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gubiec de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partacze Osowiec 56%, FC PUMKI 44%.
Partacze Osowiec - FC PUMKI 1:0

57e minuut.
Daar is Wędrowycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński probeert naar een medespeler te passen. Pacio rent richting de bal. Pacio schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partacze Osowiec - FC PUMKI 2:0

67e minuut.
Wędzyński speelt de bal door. Zakos is nu in balbezit. Gubiec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zakos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacio legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Partacze Osowiec - FC PUMKI 3:0

71e minuut.
Certowicz onderschept slim de pass. Soporek rent richting de bal. Soporek passt de bal in één keer door. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Arndt geeft een lange en hoge pass. Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Roncal probeert naar een medespeler te passen. Wędzyński is nu in balbezit. Pacio rent richting de bal. Pacio schiet op doel. Wyłupski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partacze Osowiec - FC PUMKI 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partacze Osowiec 29%, FC PUMKI 71%.
Partacze Osowiec - FC PUMKI 4:0