Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasiaste Króliki Mad Dogs United
Defend Tactiek TAKSA PIERWSZA
59% Balbezit 41%
63% Spel op eigen helft 37%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 27.3
goed Schieten redelijk
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Dupont is nu in balbezit. Ziemniak is nu in balbezit. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Granat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Mad Dogs United 1:0

15e minuut.
Matuszyk is nu in balbezit. Matuszyk geeft een lange en hoge pass. Kalosz controleert de bal met de borst. Dupont onderschept slim de pass. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Granat bokst de bal weg.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teska geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maślanka met een sublieme pass. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Wojdyło verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdyło geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nasiłowski de bal. Kudaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Koszarek trapt de bal weg. Ziemniak kopt de bal weg. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ... Granat bokst de bal weg.

29e minuut.
Ziemniak kan de bal niet met de borst controleren. Wojdyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyło passt de bal met de wreef. Lizik rent richting de bal. Lizik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lizik is nu in balbezit. Taczkowski onderschept slim de pass. Taczkowski geeft een lange en hoge pass. Dupont rent richting de bal. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Granat bokst de bal weg. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Teska met de inworp. Wojdyło rent richting de bal. Ziemniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziemniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 64%, Mad Dogs United 36%.
Pasiaste Króliki - Mad Dogs United 1:0

56e minuut.
Kudaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaj speelt de bal door. Daar is Nasiłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmek is nu in balbezit. Szmek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Teska passt de bal in één keer door. Lizik is nu in balbezit. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Teska probeert naar een medespeler te passen. Szmek rent richting de bal. Maślanka is nu in balbezit. Szmek onderschept slim de pass. Szmek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Taczkowski geeft de bal voor. Giżycki is nu in balbezit. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Mad Dogs United 2:0

75e minuut.
Wojdyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyło passt de bal in één keer door. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Mad Dogs United 3:0

78e minuut.
Taczkowski onderschept slim de pass. Lizik onderschept slim de pass. Lizik met een sublieme pass. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel. Granat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Mad Dogs United 4:0

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Granat trapt de bal weg van het doel. Teska heeft problemen om de bal te vangen. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap. Granat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak geeft een lange en hoge pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Granat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 62%, Mad Dogs United 38%.
Pasiaste Króliki - Mad Dogs United 4:0