Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mad Dogs United Pasiaste Króliki
TAKSA PIERWSZA Tactiek Defend
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.8 gemiddelde waardering 30.6
very good Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Apanay met een sublieme pass. Gang is nu in balbezit. Gang passt de bal in één keer door. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tapar met een sublieme pass. Wamish is nu in balbezit. Gang is nu in balbezit. Gang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Pasiaste Króliki 1:0

7e minuut.
Barańczyk geeft de bal voor. Nuzzaco rent richting de bal. Nuzzaco geeft de bal voor. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kasheuski onderschept slim de pass. Kasheuski geeft een hoge lob. Wamish probeert de bal aan de voet te houden. Gang is nu in balbezit. Gang draait met de bal, schiet en ... Majsner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bidonde is nu in balbezit. Apanay speelt de bal door. Wamish is nu in balbezit. Wamish draait met de bal, schiet en ... Majsner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Pasiaste Króliki 2:0

19e minuut.
Gang rent richting de bal. Wamish heeft problemen om de bal te vangen. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish rent richting de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Pasiaste Króliki 3:0

22e minuut.
Apanay met een sublieme pass. Bidonde heeft problemen om de bal te vangen. Taczkowski rent richting de bal. Bidonde onderschept slim de pass. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Taczkowski passt de bal in één keer door. Wamish is nu in balbezit. Bidonde is nu in balbezit. Wamish is nu in balbezit. Wamish draait met de bal, schiet en ... Majsner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish is nu in balbezit. Gang rent richting de bal. Gang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Pasiaste Króliki 4:0

27e minuut.
Ziemniak is nu in balbezit. Gang verovert de bal door een tackle van achteren. Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang verovert de bal door een tackle van achteren. Gang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Apanay passt de bal zonder na te denken. Tapar heeft problemen om de bal te vangen. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish rent richting de bal. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Pasiaste Króliki 5:0

35e minuut.
Bidonde rent richting de bal. Wamish rent richting de bal. Taczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Apanay verovert de bal door een tackle van achteren. Apanay probeert naar een medespeler te passen. Bidonde is nu in balbezit. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel. Majsner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 30%, Pasiaste Króliki 70%.
Mad Dogs United - Pasiaste Króliki 5:0

48e minuut.
Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel. Na een snelle pass probeert Koszarek de bal onder controle te krijgen. Majsner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Pasiaste Króliki 6:0

52e minuut.
Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar geeft een lange en hoge pass. Gąsiorowski heeft problemen om de bal te vangen. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Nuzzaco rent richting de bal. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzaco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuzzaco krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Daar is Gang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maślanka is nu in balbezit. Wamish verovert de bal door een tackle van achteren. Wamish draait met de bal, schiet en ... Gruszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Majsner bokst de bal weg.

73e minuut.
Kasheuski probeert naar een medespeler te passen. Taczkowski is nu in balbezit. Taczkowski geeft de bal voor. Dupont rent richting de bal. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Dózsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Maślanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maślanka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maślanka met een snel genomen vrije trap. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Dózsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Pasiaste Króliki 6:1

89e minuut.
Gang passt de bal zonder na te denken. Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde verovert de bal door een tackle van achteren. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 39%, Pasiaste Króliki 61%.
Mad Dogs United - Pasiaste Króliki 6:1