Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freedonia Chmielsaria
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Zygo rent richting de bal. Zygo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Antoś de bal. Pauka is nu in balbezit. Pauka draait met de bal, schiet en ... Klempa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kacała met een snelle inworp. Dobias heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Małysa zijn tegenspeler op de grond. Małysa krijgt een gele kaart. Dobias raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freedonia 48%, Chmielsaria 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Freedonia - Chmielsaria 0:0

64e minuut.
Dziuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziuba speelt de bal door. Zygo probeert naar een medespeler te passen. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freedonia - Chmielsaria 1:0

77e minuut.
Chachuła geeft een lange en hoge pass. Krzesiński kopt de bal weg. Daar is Małysa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobias is nu in balbezit. Dobias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freedonia 55%, Chmielsaria 45%.
Freedonia - Chmielsaria 1:0