Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mad Dogs United KSZO Ostrowiec Św.
TAKSA PIERWSZA Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 13.5
very good Schieten poor
average Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Chrząszcz rent richting de bal. Gang onderschept slim de pass. Gang passt de bal in één keer door. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gorczyński probeert de bal aan de voet te houden. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulkowski is nu in balbezit. Bidonde onderschept slim de pass. Bidonde schiet op doel. Warwarczyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Apanay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chrząszcz kopt de bal weg. Apanay is nu in balbezit. Apanay geeft een hoge lob. Wamish krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

6e minuut.
Tapar kopt de bal weg. Apanay rent richting de bal. Apanay probeert naar een medespeler te passen. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang passt de bal zonder na te denken. Bidonde is nu in balbezit. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel. Warwarczyn bokst de bal weg.

12e minuut.
Patyczek rent richting de bal. Apanay onderschept slim de pass. Apanay passt de bal zonder na te denken. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 1:0

15e minuut.
Aguirre passt de bal in één keer door. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish is nu in balbezit. Gang rent richting de bal. Gang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Apanay passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gang de bal. Gang passt de bal met de wreef. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gang verovert de bal door een tackle van achteren. Gang passt de bal zonder na te denken. Wamish rent richting de bal. Wamish schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang rent richting de bal. Wamish rent richting de bal. Wamish schiet op doel. Warwarczyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tapar zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bidonde de bal. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gollus geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wamish de bal onder controle te krijgen. Tapar kopt de bal weg. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollus is nu in balbezit. Bidonde onderschept slim de pass. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 2:0

33e minuut.
Chrząszcz rent richting de bal. Gang onderschept slim de pass. Gang passt de bal met de wreef. Wamish is nu in balbezit. Wamish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tapar rent richting de bal. Tapar geeft de bal voor. Gang rent richting de bal. Gang schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gollus de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chrząszcz rent richting de bal. Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Tapar passt de bal zonder na te denken. Gang is nu in balbezit. Gang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Apanay probeert naar een medespeler te passen. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 3:0

42e minuut.
Bagowski met een snelle inworp. Bazela is nu in balbezit. Bazela passt de bal zonder na te denken. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bidonde is nu in balbezit. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel. Gollus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 21%, KSZO Ostrowiec Św. 79%.
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 4:0

49e minuut.
Wamish rent richting de bal. Gang rent richting de bal. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang is nu in balbezit. Gang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Apanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Apanay geeft een lange en hoge pass. Piechocki probeert de bal aan de voet te houden. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Warwarczyn trapt de bal weg van het doel. Apanay kopt de bal weg. Bidonde controleert de bal met de borst. Wamish rent richting de bal. Wamish schiet op doel. Warwarczyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Patyczek de bal. Bidonde rent richting de bal. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 5:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Bagowski de bal onder controle te krijgen. Apanay rent richting de bal. Apanay met een sublieme pass. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ulkowski geeft een hoge lob. Inworp. Apanay met de inworp. Bidonde heeft problemen om de bal te vangen. Bidonde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Apanay rent richting de bal. Apanay passt de bal in één keer door. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap. Warwarczyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 6:0

71e minuut.
Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Tapar probeert naar een medespeler te passen. Apanay met een sublieme pass. Daar is Gang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 7:0

76e minuut.
Gang passt de bal met de wreef. Bidonde is nu in balbezit. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 8:0

78e minuut.
Kasheuski speelt de bal door. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish passt de bal in één keer door. Gang rent richting de bal. Gang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 9:0

80e minuut.
Gang is nu in balbezit. Wamish rent richting de bal. Bidonde rent richting de bal. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 10:0

84e minuut.
Măcriş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karagiolidis komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Wamish is nu in balbezit. Apanay geeft een lange en hoge pass. Bidonde rent richting de bal. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 11:0

87e minuut.
Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish is nu in balbezit. Gang rent richting de bal. Gang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 12:0

89e minuut.
Warwarczyn probeert naar een medespeler te passen. Apanay speelt de bal door. Bidonde controleert de bal met de borst. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel. Warwarczyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Apanay neemt de hoekschop. Bidonde krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 28%, KSZO Ostrowiec Św. 72%.
Mad Dogs United - KSZO Ostrowiec Św. 12:0