Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasiaste Króliki Syrena Warszawa
Defend Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 19.1
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


13e minuut.
Belczyk rent richting de bal. Ziemniak is nu in balbezit. Belczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Belczyk krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Barańczyk geeft de bal voor. Kałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Tuna rent richting de bal. Tuna draait met de bal, schiet en ... Jędras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Syrena Warszawa 1:0

18e minuut.
Taczkowski passt de bal met de wreef. Ziemniak met een sublieme pass. Tuna rent richting de bal. Tuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Syrena Warszawa 2:0

20e minuut.
Kostkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rams komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Biegajło is nu in balbezit. Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak passt de bal in één keer door. Tuna rent richting de bal. Tuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Barańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Barańczyk geeft een lange en hoge pass. Tuna is nu in balbezit. Tuna schiet op doel. Jędras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maślanka verovert de bal door een tackle van achteren. Maślanka geeft een lange en hoge pass. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna onderschept slim de pass. Tuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mielcarski passt de bal zonder na te denken. Bedryj rent richting de bal. Bedryj probeert naar een medespeler te passen. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Maślanka probeert naar een medespeler te passen. Chełchowski rent richting de bal. Taczkowski rent richting de bal. Chełchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chełchowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rams passt de bal zonder na te denken. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski rent richting de bal. Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 35%, Syrena Warszawa 65%.
Pasiaste Króliki - Syrena Warszawa 2:0

54e minuut.
Taczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak passt de bal met de wreef. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna draait met de bal, schiet en ... Jędras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Syrena Warszawa 3:0

67e minuut.
Mielcarski kopt de bal weg. Daar is Bedryj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taczkowski speelt de bal door. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziemniak met een snelle inworp. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Syrena Warszawa 4:0

74e minuut.
Kałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Tuna de bal. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Syrena Warszawa 5:0

81e minuut.
Chełchowski is nu in balbezit. Maślanka rent richting de bal. Maślanka passt de bal zonder na te denken. Tuna rent richting de bal. Tuna schiet op doel. Jędras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Belczyk met een sublieme pass. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak passt de bal in één keer door. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Syrena Warszawa 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 36%, Syrena Warszawa 64%.
Pasiaste Króliki - Syrena Warszawa 6:0