Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nowaki Freedonia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Kafel met een sublieme pass. Olewiński rent richting de bal. Olewiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dumiok de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
nowaki - Freedonia 1:0

20e minuut.
Cerański trapt de bal weg. Mizia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mencik de bal onder controle te krijgen. Antoś is nu in balbezit. Antoś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nowaki 44%, Freedonia 56%.
nowaki - Freedonia 1:0

46e minuut.
Pauka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafia verovert de bal door een tackle van achteren. Bafia probeert naar een medespeler te passen. Olewiński rent richting de bal. Olewiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nowaki - Freedonia 2:0

51e minuut.
Szyndrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa onderschept slim de pass. Szyndrowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szyndrowski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Wijas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cherek met de inworp. Pauka rent richting de bal. Pauka probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Olewiński rent richting de bal. Szyndrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyndrowski passt de bal met de wreef. Olewiński is nu in balbezit. Olewiński draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Szyndrowski probeert de bal aan de voet te houden. Kafel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pauka. Pauka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nowaki 42%, Freedonia 58%.
nowaki - Freedonia 2:0