Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasiaste Króliki KSZO Ostrowiec Św.
Defend Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 13.9
solid Schieten poor
weak Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Czeczot geeft een hoge lob. Daar is Taczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemniak probeert naar een medespeler te passen. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - KSZO Ostrowiec Św. 1:0

16e minuut.
Taczkowski rent richting de bal. Taczkowski passt de bal zonder na te denken. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel. Warwarczyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ziemniak zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chrząszcz is nu in balbezit. Ziemniak onderschept slim de pass. Ziemniak passt de bal zonder na te denken. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn bokst de bal weg.

20e minuut.
Dupont passt de bal met de wreef. Daar is Maślanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maślanka met een sublieme pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gollus geeft de bal voor. Taczkowski kopt de bal weg. Daar is Piechocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dupont is nu in balbezit. Gollus is nu in balbezit. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Warwarczyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Chrząszcz de bal. Taczkowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chrząszcz de bal onder controle te krijgen. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gąsiorowski rent richting de bal. Gąsiorowski geeft een lange en hoge pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - KSZO Ostrowiec Św. 2:0

41e minuut.
Maślanka rent richting de bal. Maślanka geeft de bal voor. Bagowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont onderschept slim de pass. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 35%, KSZO Ostrowiec Św. 65%.
Pasiaste Króliki - KSZO Ostrowiec Św. 2:0

46e minuut.
Gruszczyński geeft de bal voor. Ziemniak kopt de bal weg. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel. Warwarczyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - KSZO Ostrowiec Św. 3:0

61e minuut.
Piechocki rent richting de bal. Taczkowski is nu in balbezit. Taczkowski speelt de bal door. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dupont passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bagowski de bal. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznider passt de bal met de wreef. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - KSZO Ostrowiec Św. 4:0

69e minuut.
Piechocki rent richting de bal. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Sznider rent richting de bal. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - KSZO Ostrowiec Św. 5:0

75e minuut.
Taczkowski passt de bal met de wreef. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak passt de bal zonder na te denken. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn bokst de bal weg.

77e minuut.
Taczkowski geeft de bal voor. Woronicz rent richting de bal. Dupont onderschept slim de pass. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - KSZO Ostrowiec Św. 6:0

83e minuut.
Gollus trapt de bal weg. Taczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Sznider de bal. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Taczkowski is nu in balbezit. Taczkowski passt de bal zonder na te denken. Gollus is nu in balbezit. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Warwarczyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - KSZO Ostrowiec Św. 7:0

87e minuut.
Piechocki met een sublieme pass. Mrówka heeft problemen om de bal te vangen. Chrząszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 29%, KSZO Ostrowiec Św. 71%.
Pasiaste Króliki - KSZO Ostrowiec Św. 7:0