Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSZO Ostrowiec Św. Pasiaste Króliki
Normal Tactiek Defend
35% Balbezit 65%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 29.4
poor Schieten adequate
hopeless Passen weak
hopeless Verdedigen average


8e minuut.
Gąsiorowski geeft de bal voor. Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak passt de bal met de wreef. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Matuszyk is nu in balbezit. Matuszyk geeft een hoge lob. Sznider heeft problemen om de bal te vangen. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dupont raakt geblesseerd tijdens het duel. Dupont zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ziemniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel. Warwarczyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Welikow de bal. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Warwarczyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Nasiłowski passt de bal in één keer door. Taczkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Welikow de bal. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Taczkowski geeft de bal voor. Maślanka is nu in balbezit. Maślanka haalt uit met een fantastische trap. Warwarczyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gollus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Pasiaste Króliki 0:1

28e minuut.
Taczkowski geeft een lange en hoge pass. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dupont naar de kleedkamers voor een vroege douche. Welikow moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Welikow kan niet meer verder spelen. Ulkowski komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Ziemniak is nu in balbezit. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak schiet op doel. Ulkowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ulkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Taczkowski passt de bal in één keer door. Chrząszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak onderschept slim de pass. Daar is Ziemniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO Ostrowiec Św. 68%, Pasiaste Króliki 32%.
KSZO Ostrowiec Św. - Pasiaste Króliki 0:1

49e minuut.
Taczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Taczkowski probeert naar een medespeler te passen. Maślanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Pasiaste Króliki 0:2

52e minuut.
Matuszyk speelt de bal door. Ziemniak rent richting de bal. Sznider probeert naar een medespeler te passen. Ziemniak heeft problemen om de bal te vangen. Ziemniak schiet op doel. Warwarczyn bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Klungelig pakt Gąsiorowski de bal. Piechocki rent richting de bal. Taczkowski rent richting de bal. Piechocki onderschept slim de pass. Piechocki haalt uit met een fantastische trap. Majsner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Pasiaste Króliki 1:2

70e minuut.
Klungelig pakt Maślanka de bal. Piechocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechocki passt de bal in één keer door. Mrówka rent richting de bal. Mrówka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Majsner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sznider raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gorczyński komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Majsner niet meer kan verder spelen. Bachleda komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Patyczek heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Barańczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Warwarczyn met een harde bal richting middenveld. Taczkowski kopt de bal weg. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO Ostrowiec Św. 53%, Pasiaste Króliki 47%.
KSZO Ostrowiec Św. - Pasiaste Króliki 1:2