Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mad Dogs United Syrena Warszawa
TAKSA PIERWSZA Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 19.6
solid Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş geeft de bal voor. Kałkowski probeert de bal aan de voet te houden. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nuzzaco met een snelle inworp. Apanay rent richting de bal. Mielcarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mielcarski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gang is nu in balbezit. Bidonde rent richting de bal. Bidonde probeert naar een medespeler te passen. Wamish rent richting de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gang haalt uit met een fantastische trap. Kałkowski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Apanay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wamish maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Karagiolidis geeft een hoge lob. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang passt de bal met de wreef. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski onderschept slim de pass. Wamish is nu in balbezit. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Syrena Warszawa 1:0

32e minuut.
Wamish rent richting de bal. Bidonde rent richting de bal. Wamish is nu in balbezit. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kałkowski is nu in balbezit. Bidonde onderschept slim de pass. Bidonde geeft een lange en hoge pass. Wamish rent richting de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Apanay probeert naar een medespeler te passen. Gang rent richting de bal. Bidonde rent richting de bal. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wamish rent richting de bal. Wamish passt de bal zonder na te denken. Bidonde heeft problemen om de bal te vangen. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. Jędras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Syrena Warszawa 2:0

36e minuut.
Bedryj speelt de bal door. Chełchowski heeft problemen om de bal te vangen. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Syrena Warszawa 3:0

40e minuut.
Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish passt de bal zonder na te denken. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang rent richting de bal. Gang haalt uit met een fantastische trap. Jędras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 27%, Syrena Warszawa 73%.
Mad Dogs United - Syrena Warszawa 3:0

48e minuut.
Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish is nu in balbezit. Gang is nu in balbezit. Gang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Bidonde is nu in balbezit. Bidonde passt de bal in één keer door. Karagiolidis speelt de bal door. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Jędras bokst de bal weg. Klungelig pakt Kałkowski de bal. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish passt de bal met de wreef. Gang is nu in balbezit. Gang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bidonde speelt de bal door. Apanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Apanay passt de bal met de wreef. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Syrena Warszawa 4:0

58e minuut.
Wamish rent richting de bal. Wamish passt de bal zonder na te denken. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Apanay speelt de bal door. Bidonde rent richting de bal. Daar is Wamish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wamish schiet op doel. Wołczyk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Verdyck speelt de bal door. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde rent richting de bal. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wołczyk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mielcarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verdyck geeft de bal voor. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ... Jędras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Syrena Warszawa 5:0

67e minuut.
Wamish rent richting de bal. Wamish passt de bal in één keer door. Apanay probeert naar een medespeler te passen. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang draait met de bal, schiet en ... Jędras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde rent richting de bal. Bidonde probeert naar een medespeler te passen. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel. Jędras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Syrena Warszawa 6:0

80e minuut.
Kałkowski rent richting de bal. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde passt de bal zonder na te denken. Gang rent richting de bal. Gang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gang is nu in balbezit. Gang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Syrena Warszawa 7:0

82e minuut.
Nuzzaco met een snelle inworp. Apanay geeft de bal voor. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Syrena Warszawa 8:0

84e minuut.
Măcriş geeft een lange en hoge pass. Daar is Kałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel. Jędras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Syrena Warszawa 9:0

87e minuut.
Apanay met een sublieme pass. Gang is nu in balbezit. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gang speelt de bal door. Klungelig pakt Wamish de bal. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. Jędras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 16%, Syrena Warszawa 84%.
Mad Dogs United - Syrena Warszawa 9:0