Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freedonia Signo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Zgrzelak geeft de bal voor. Inworp. Zygo met de inworp. Pauka is nu in balbezit. Pauka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Nilipiuk onderschept slim de pass. Nilipiuk speelt de bal door. Kazanowski met een sublieme pass. Olszewski is nu in balbezit. Olszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoniec is nu in balbezit. Potoniec geeft een lange en hoge pass. Zygo kan de bal niet met de borst controleren. Zygo probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Huras geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cherek met de inworp. Klungelig pakt Pauka de bal. Pauka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pokora bokst de bal weg.

40e minuut.
Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak geeft de bal voor. Daar is Kaferski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszewski rent richting de bal. Olszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Freedonia - Signo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freedonia 59%, Signo 41%.
Freedonia - Signo 0:1

62e minuut.
Kaferski geeft een lange en hoge pass. Huras kopt de bal weg. Potoniec rent richting de bal. Sucharek is nu in balbezit. Sucharek draait met de bal, schiet en ... Bielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Dziuba heeft problemen om de bal te vangen. Mizia geeft de bal voor. Orbitek heeft problemen om de bal te vangen. Antoś rent richting de bal. Antoś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Olszewski speelt de bal door. Sucharek rent richting de bal. Olszewski rent richting de bal. Sucharek is nu in balbezit. Sucharek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freedonia 36%, Signo 64%.
Freedonia - Signo 0:1