Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Signo Mad Dogs United
Normal Tactiek TAKSA PIERWSZA
48% Balbezit 52%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 32.8
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Gang is nu in balbezit. Gang passt de bal zonder na te denken. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sucharek rent richting de bal. Karagiolidis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiolidis passt de bal zonder na te denken. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde rent richting de bal. Solarz onderschept slim de pass. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:1

7e minuut.
Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang passt de bal in één keer door. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bieczyński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:2

11e minuut.
Bidonde is nu in balbezit. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. Bieczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wamish rent richting de bal. Wamish schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Potoniec verovert de bal door een tackle van achteren. Apanay onderschept slim de pass. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gang de bal. Gang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Karagiolidis passt de bal zonder na te denken. Apanay speelt de bal door. Bidonde rent richting de bal. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:3

22e minuut.
Nuzzaco speelt de bal door. Apanay is nu in balbezit. Potoniec rent richting de bal. Olszewski is nu in balbezit. Olszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pokora trapt de bal weg van het doel. Karagiolidis geeft een lange en hoge pass. Wamish probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel. De bal raakt de paal. Pokora probeert wanhopig de bal te grijpen. Orbitek heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Karagiolidis heeft problemen om de bal te vangen. Apanay met een sublieme pass. Bidonde rent richting de bal. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:4

31e minuut.
Olszewski met een sublieme pass. Orbitek is nu in balbezit. Wamish is nu in balbezit. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Pokora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bieczyński kan de bal niet met de borst controleren. Gang is nu in balbezit. Gang haalt uit met een fantastische trap. Pokora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:5

35e minuut.
Nuzzaco passt de bal zonder na te denken. Apanay met een sublieme pass. Solarz heeft problemen om de bal te vangen. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Apanay is nu in balbezit. Apanay passt de bal in één keer door. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pokora bokst de bal weg.

39e minuut.
Nuzzaco speelt de bal door. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Apanay met een sublieme pass. Wamish heeft problemen om de bal te vangen. Wamish schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:6

44e minuut.
Pokora met een sublieme pass. Apanay kopt de bal weg. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang haalt uit met een fantastische trap. Pokora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Karagiolidis probeert naar een medespeler te passen. Apanay speelt de bal door. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. Solarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karagiolidis neemt de hoekschop. Gang maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Signo 78%, Mad Dogs United 22%.
Signo - Mad Dogs United 0:6

48e minuut.
Daar is Sucharek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apanay rent richting de bal. Apanay geeft een hoge lob. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:7

53e minuut.
Nuzzaco geeft een hoge lob. Gang is nu in balbezit. Gang passt de bal zonder na te denken. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:8

55e minuut.
Apanay passt de bal in één keer door. Karagiolidis rent richting de bal. Karagiolidis geeft een hoge lob. Wamish heeft problemen om de bal te vangen. Wamish schiet op doel. Pokora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Apanay speelt de bal door. Gang rent richting de bal. Gang passt de bal met de wreef. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sucharek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mikulicz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gang is nu in balbezit. Karagiolidis rent richting de bal. Gang speelt de bal door. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:9

67e minuut.
Apanay passt de bal met de wreef. Gang heeft problemen om de bal te vangen. Gang speelt de bal door. Klungelig pakt Bidonde de bal. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:10

70e minuut.
Nilipiuk passt de bal zonder na te denken. Apanay rent richting de bal. Apanay speelt de bal door. Klungelig pakt Gang de bal. Gang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Apanay rent richting de bal. Nilipiuk is nu in balbezit. Apanay onderschept slim de pass. Apanay geeft de bal voor. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Potoniec heeft problemen om de bal te vangen. Apanay rent richting de bal. Apanay probeert naar een medespeler te passen. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:11

84e minuut.
Bidonde verovert de bal door een tackle van achteren. Bidonde met een sublieme pass. Wamish rent richting de bal. Gang rent richting de bal. Gang draait met de bal, schiet en ... Pokora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:12

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Mikulicz de bal onder controle te krijgen. Apanay met een sublieme pass. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ... Pokora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bidonde rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Mad Dogs United 0:13

90e minuut.
Bidonde is nu in balbezit. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Huras heeft problemen om de bal te vangen. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Signo 88%, Mad Dogs United 12%.
Signo - Mad Dogs United 0:13