Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mad Dogs United Signo
TAKSA PIERWSZA Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 17.5
very good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tapar passt de bal zonder na te denken. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde schiet op doel. Bieczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ... Pokora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 1:0

4e minuut.
Kazanowski speelt de bal door. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras geeft een hoge lob. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bieczyński probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karagiolidis neemt de hoekschop. Gang is nu in balbezit. Gang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Orbitek is nu in balbezit. Karagiolidis rent richting de bal. Orbitek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Orbitek krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang onderschept slim de pass. Gang geeft de bal voor. Wamish rent richting de bal. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 2:0

13e minuut.
Nilipiuk geeft een lange en hoge pass. Karagiolidis is nu in balbezit. Orbitek begaat een overtreding. Karagiolidis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Karagiolidis kan niet meer verder spelen. Apanay komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Orbitek rent richting de bal. Măcriş verovert de bal door een tackle van achteren. Măcriş geeft een lange en hoge pass. Gang is nu in balbezit. Gang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 3:0

17e minuut.
Apanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Apanay met een sublieme pass. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish haalt uit met een fantastische trap. Pokora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Tapar rent richting de bal. Tapar geeft een hoge lob. Gang rent richting de bal. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Apanay rent richting de bal. Apanay geeft een hoge lob. Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 4:0

26e minuut.
Gang speelt de bal door. Bidonde rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bieczyński ... Strafschop! Directe rode kaart, Bieczyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bieczyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bidonde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wamish neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 5:0

28e minuut.
Potoniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apanay rent richting de bal. Apanay probeert naar een medespeler te passen. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish draait met de bal, schiet en ... Pokora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solarz onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Potoniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potoniec speelt de bal door. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish onderschept slim de pass. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 6:0

34e minuut.
Wamish rent richting de bal. Orbitek is nu in balbezit. Wamish onderschept slim de pass. Bidonde rent richting de bal. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Pokora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kasheuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apanay rent richting de bal. Apanay passt de bal zonder na te denken. Wamish rent richting de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Orbitek is nu in balbezit. Apanay geeft de bal voor. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang haalt uit met een fantastische trap. Pokora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Solarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 7:0

41e minuut.
Pokora trapt de bal weg van het doel. Apanay speelt de bal door. Wamish rent richting de bal. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Apanay met een sublieme pass. Tapar is nu in balbezit. Tapar speelt de bal door. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pokora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 13%, Signo 87%.
Mad Dogs United - Signo 7:0

46e minuut.
Olszewski heeft problemen om de bal te vangen. Olszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Potoniec de bal. Bidonde onderschept slim de pass. Bidonde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kasheuski rent richting de bal. Kasheuski geeft de bal voor. Wamish probeert naar een medespeler te passen. Gang controleert de bal met de borst. Gang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 8:0

52e minuut.
Sucharek onderschept slim de pass. Tapar speelt de bal door. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang rent richting de bal. Gang schiet op doel. Pokora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 9:0

56e minuut.
Nilipiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuzzaco is nu in balbezit. Nuzzaco passt de bal met de wreef. Gang rent richting de bal. Gang haalt uit met een fantastische trap. Pokora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuzzaco met een snelle inworp. Gang probeert naar een medespeler te passen. Bidonde rent richting de bal. Bidonde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Sucharek rent richting de bal. Tapar rent richting de bal. Huras is nu in balbezit. Bidonde onderschept slim de pass. Bidonde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Solarz met een harde bal richting middenveld. Apanay is nu in balbezit. Apanay passt de bal zonder na te denken. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nuzzaco geeft de bal voor. Gang rent richting de bal. Gang passt de bal in één keer door. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 10:0

68e minuut.
Sucharek heeft problemen om de bal te vangen. Wamish onderschept slim de pass. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang draait met de bal, schiet en ... Pokora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 11:0

71e minuut.
Sucharek bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Gang is nu in balbezit. Gang schiet op doel. Pokora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Nuzzaco is nu in balbezit. Nuzzaco geeft een lange en hoge pass. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel. Pokora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 12:0

77e minuut.
Solarz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nilipiuk de bal onder controle te krijgen. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ... Pokora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 13:0

78e minuut.
Sucharek is nu in balbezit. Wamish verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bidonde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gang rent richting de bal. Gang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Apanay verovert de bal door een tackle van achteren. Apanay speelt de bal door. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zgrzelak is nu in balbezit. Măcriş verovert de bal door een tackle van achteren. Măcriş geeft een hoge lob. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 14:0

84e minuut.
Tapar rent richting de bal. Gang rent richting de bal. Gang passt de bal zonder na te denken. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bidonde rent richting de bal. Bidonde probeert naar een medespeler te passen. Wamish rent richting de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap. Pokora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Wamish rent richting de bal. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang is nu in balbezit. Gang schiet op doel. Pokora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - Signo 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 15%, Signo 85%.
Mad Dogs United - Signo 15:0