Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nowaki Pasiaste Króliki
Normal Tactiek Defend
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 28.5
slecht Schieten solide
hopeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Biegajło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemniak rent richting de bal. Biegajło maakt een afschuwelijke overtreding. Biegajło krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kafel is nu in balbezit. Kafel passt de bal zonder na te denken. Daar is Mencik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kafel passt de bal zonder na te denken. Szyndrowski speelt de bal door. Biegajło rent richting de bal. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cerański met een harde bal richting middenveld. Mencik rent richting de bal. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Cerański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nowaki - Pasiaste Króliki 0:1

24e minuut.
Janiszewski is nu in balbezit. Dupont onderschept slim de pass. Dupont met een sublieme pass. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Teletubiański rent richting de bal. Barańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barańczyk geeft een lange en hoge pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
nowaki - Pasiaste Króliki 0:2

37e minuut.
Cerański met een harde bal richting middenveld. Ziemniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Mencik de bal. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bafia geeft een lange en hoge pass. Ziemniak met een sublieme pass. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nowaki - Pasiaste Króliki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nowaki 61%, Pasiaste Króliki 39%.
nowaki - Pasiaste Króliki 0:3

53e minuut.
Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak met een sublieme pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel. Cerański probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Daar is Szyndrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak passt de bal met de wreef. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ziemniak kopt de bal weg. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiszewski is nu in balbezit. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Taczkowski speelt de bal door. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kafel zijn tegenspeler op de grond. Kafel krijgt een gele kaart. Ziemniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dupont neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cerański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Bafia de bal. Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak passt de bal met de wreef. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ziemniak geeft een hoge lob. Wijas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ... Wijas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mencik is nu in balbezit. Ziemniak onderschept slim de pass. Ziemniak passt de bal zonder na te denken. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski onderschept slim de pass. Taczkowski probeert naar een medespeler te passen. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nowaki - Pasiaste Króliki 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nowaki 60%, Pasiaste Króliki 40%.
nowaki - Pasiaste Króliki 0:4