Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasiaste Króliki nowaki
Defend Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 15.5
good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Ziemniak heeft problemen om de bal te vangen. Szyndrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szyndrowski probeert naar een medespeler te passen. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - nowaki 1:0

4e minuut.
Bafia geeft een lange en hoge pass. Maślanka is nu in balbezit. Maślanka geeft de bal voor. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel. Cerański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - nowaki 2:0

11e minuut.
Bafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślanka onderschept slim de pass. Maślanka passt de bal zonder na te denken. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Taczkowski kan de bal niet met de borst controleren. Taczkowski met een sublieme pass. Biegajło rent richting de bal. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cerański trapt de bal weg. Ziemniak heeft problemen om de bal te vangen. Szyndrowski kopt de bal weg. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - nowaki 3:0

24e minuut.
Taczkowski rent richting de bal. Taczkowski geeft de bal voor. Biegajło rent richting de bal. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - nowaki 4:0

33e minuut.
Teletubiański probeert naar een medespeler te passen. Dupont rent richting de bal. Kafel is nu in balbezit. Dupont onderschept slim de pass. Dupont schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 38%, nowaki 62%.
Pasiaste Króliki - nowaki 4:0

49e minuut.
Maślanka rent richting de bal. Maślanka met een sublieme pass. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - nowaki 5:0

54e minuut.
Biegajło passt de bal zonder na te denken. Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak passt de bal met de wreef. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Matuszyk rent richting de bal. Patrzałek begaat een overtreding. Matuszyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matuszyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak met een sublieme pass. Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski passt de bal met de wreef. Dupont rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - nowaki 6:0

73e minuut.
Janiszewski geeft een lange en hoge pass. Kafel is nu in balbezit. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dupont de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Szyndrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak passt de bal in één keer door. Dupont rent richting de bal. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak passt de bal zonder na te denken. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel. Cerański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - nowaki 7:0

84e minuut.
Bafia met een sublieme pass. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont onderschept slim de pass. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Cerański probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 26%, nowaki 74%.
Pasiaste Króliki - nowaki 7:0