Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasiaste Króliki Signo
Defend Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 17
solid Schieten weak
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Koszarek geeft een hoge lob. Inworp. Kazanowski met de inworp. Sucharek rent richting de bal. Sucharek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gąsiorowski met een harde bal richting middenveld. Orbitek rent richting de bal. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sucharek is nu in balbezit. Ziemniak onderschept slim de pass. Sucharek begaat een overtreding. Sucharek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Orbitek rent richting de bal. Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak passt de bal in één keer door. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Signo 1:0

12e minuut.
Kazanowski is nu in balbezit. Barańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barańczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dupont de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Maślanka passt de bal in één keer door. Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dupont de bal. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Maślanka probeert naar een medespeler te passen. Nasiłowski is nu in balbezit. Nasiłowski passt de bal met de wreef. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Signo 2:0

43e minuut.
Olszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślanka begaat een overtreding. Olszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orbitek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nasiłowski geeft een lange en hoge pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ... Pokora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Signo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 44%, Signo 56%.
Pasiaste Króliki - Signo 3:0

46e minuut.
Olszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Sucharek de bal. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ziemniak onderschept slim de pass. Ziemniak passt de bal met de wreef. Gąsiorowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Dupont de bal. Dupont schiet op doel. Pokora bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Signo 4:0

53e minuut.
Maślanka verovert de bal door een tackle van achteren. Maślanka geeft een hoge lob. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak met een sublieme pass. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ... Pokora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Taczkowski probeert naar een medespeler te passen. Ziemniak rent richting de bal. Potoniec rent richting de bal. Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Huras de bal. Dupont rent richting de bal. Dupont haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Maślanka heeft problemen om de bal te vangen. Maślanka passt de bal in één keer door. Orbitek rent richting de bal. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Signo 5:0

71e minuut.
Orbitek geeft een lange en hoge pass. Taczkowski rent richting de bal. Zgrzelak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zgrzelak krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Sucharek rent richting de bal. Taczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Taczkowski met een sublieme pass. Dupont rent richting de bal. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Taczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Taczkowski speelt de bal door. Dupont heeft problemen om de bal te vangen. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Bieczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Taczkowski passt de bal met de wreef. Maślanka rent richting de bal. Maślanka geeft een hoge lob. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ... Pokora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiaste Króliki - Signo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiaste Króliki 25%, Signo 75%.
Pasiaste Króliki - Signo 6:0