Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Signo Pasiaste Króliki
Normal Tactiek Defend
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 30.2
weak Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Sucharek rent richting de bal. Sucharek speelt de bal door. Nilipiuk is nu in balbezit. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Pokora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Taczkowski geeft een lange en hoge pass. Dupont kopt de bal weg. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Potoniec is nu in balbezit. Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak passt de bal in één keer door. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Pokora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bieczyński rent richting de bal. Daar is Potoniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Solarz rent richting de bal. Dupont onderschept slim de pass. Dupont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Pasiaste Króliki 0:1

34e minuut.
Maślanka verovert de bal door een tackle van achteren. Maślanka speelt de bal door. Huras rent richting de bal. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski met een sublieme pass. Potoniec is nu in balbezit. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Daar is Dupont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont passt de bal zonder na te denken. Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nasiłowski geeft de bal voor. Dupont heeft problemen om de bal te vangen. Potoniec rent richting de bal. Dupont onderschept slim de pass. Dupont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Signo 71%, Pasiaste Króliki 29%.
Signo - Pasiaste Króliki 0:1

48e minuut.
Matuszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyk passt de bal in één keer door. Orbitek rent richting de bal. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Maślanka controleert de bal met de borst. Maślanka speelt de bal door. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel. Pokora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Orbitek is nu in balbezit. Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak passt de bal met de wreef. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek probeert naar een medespeler te passen. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ziemniak is nu in balbezit. Orbitek is nu in balbezit. Sucharek rent richting de bal. Ziemniak onderschept slim de pass. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Pasiaste Króliki 0:2

87e minuut.
Ziemniak rent richting de bal. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak is nu in balbezit. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Pasiaste Króliki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Signo 67%, Pasiaste Króliki 33%.
Signo - Pasiaste Króliki 0:3