Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mad Dogs United nowaki
TAKSA PIERWSZA Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 14.7
solid Schieten poor
average Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Apanay probeert naar een medespeler te passen. Karagiolidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiolidis geeft de bal voor. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap. Cerański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Wamish passt de bal met de wreef. Bafia is nu in balbezit. Bidonde onderschept slim de pass. Bidonde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - nowaki 1:0

11e minuut.
Wijas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karagiolidis met een snelle inworp. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Cerański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Karagiolidis geeft een hoge lob. Gang is nu in balbezit. Gang geeft de bal voor. Wamish rent richting de bal. Wamish geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wijas rent richting de bal. Wijas geeft een lange en hoge pass. Kasheuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański verovert de bal door een tackle van achteren. Teletubiański geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Dózsa probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Aguirre de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mad Dogs United - nowaki 1:1

24e minuut.
Apanay is nu in balbezit. Apanay passt de bal met de wreef. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ... Cerański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - nowaki 2:1

26e minuut.
Bafia rent richting de bal. Karagiolidis verovert de bal door een tackle van achteren. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish rent richting de bal. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - nowaki 3:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karagiolidis met een snelle inworp. Wijas is nu in balbezit. Bidonde verovert de bal door een tackle van achteren. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - nowaki 4:1

30e minuut.
Apanay probeert naar een medespeler te passen. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde rent richting de bal. Gang is nu in balbezit. Gang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Karagiolidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiolidis passt de bal met de wreef. Wamish controleert de bal met de borst. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nuzzaco met de inworp. Kafel geeft de bal voor. Biegajło rent richting de bal. Bidonde onderschept slim de pass. Bidonde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bidonde is nu in balbezit. Karagiolidis rent richting de bal. Karagiolidis passt de bal zonder na te denken. Gang rent richting de bal. Gang haalt uit met een fantastische trap. Cerański bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karagiolidis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wamish maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - nowaki 5:1

43e minuut.
Apanay passt de bal zonder na te denken. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ... Gang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - nowaki 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 26%, nowaki 74%.
Mad Dogs United - nowaki 6:1

47e minuut.
Mencik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuzzaco met een snelle inworp. Apanay is nu in balbezit. Apanay geeft de bal voor. Paal! Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel. Cerański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

58e minuut.
Mencik is nu in balbezit. Wamish onderschept slim de pass. Wamish passt de bal met de wreef. Bidonde heeft problemen om de bal te vangen. Bidonde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - nowaki 7:1

61e minuut.
Karagiolidis met een sublieme pass. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde passt de bal in één keer door. Wamish is nu in balbezit. Wamish draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bafia geeft een lange en hoge pass. Apanay rent richting de bal. Apanay met een sublieme pass. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Apanay met een snelle inworp. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang geeft een hoge lob. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - nowaki 8:1

72e minuut.
Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish rent richting de bal. Wijas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wamish wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Apanay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cerański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Wamish passt de bal zonder na te denken. Apanay speelt de bal door. Bidonde rent richting de bal. Bidonde schiet op doel. Cerański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - nowaki 9:1

74e minuut.
Bidonde verovert de bal door een tackle van achteren. Bidonde passt de bal in één keer door. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap. Cerański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Dogs United - nowaki 10:1

77e minuut.
Măcriş verovert de bal door een tackle van achteren. Măcriş geeft de bal voor. Apanay geeft een hoge lob. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde schiet op doel. Cerański bokst de bal weg.

78e minuut.
Wijas geeft een hoge lob. Inworp. Karagiolidis met een snelle inworp. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde schiet op doel. Cerański bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Karagiolidis met een sublieme pass. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish heeft problemen om de bal te vangen. Wamish haalt uit met een fantastische trap. Wijas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cerański trapt de bal weg. Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Nuzzaco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuzzaco krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Karagiolidis is nu in balbezit. Karagiolidis geeft de bal voor. Wijas speelt de bal door. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Karagiolidis met een sublieme pass. Wamish rent richting de bal. Gang heeft problemen om de bal te vangen. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Dogs United 16%, nowaki 84%.
Mad Dogs United - nowaki 10:1