Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nowaki Mad Dogs United
Normal Tactiek TAKSA PIERWSZA
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 34.4
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Wamish is nu in balbezit. Wamish met een sublieme pass. Bidonde rent richting de bal. Gang is nu in balbezit. Gang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szyndrowski de bal onder controle te krijgen. Gang met een sublieme pass. Klungelig pakt Wamish de bal. Wamish schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Inworp. Tapar met een snelle inworp. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang geeft een lange en hoge pass. Wamish krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Karagiolidis is nu in balbezit. Karagiolidis met een sublieme pass. Bidonde rent richting de bal. Gang is nu in balbezit. Gang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Karagiolidis probeert naar een medespeler te passen. Gang is nu in balbezit. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde schiet op doel. Cerański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nowaki - Mad Dogs United 0:1

28e minuut.
Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang passt de bal in één keer door. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Cerański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nowaki - Mad Dogs United 0:2

34e minuut.
Karagiolidis rent richting de bal. Karagiolidis passt de bal zonder na te denken. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel. Janiszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karagiolidis neemt de hoekschop. Wamish maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nowaki - Mad Dogs United 0:3

38e minuut.
Măcriş verovert de bal door een tackle van achteren. Măcriş geeft een lange en hoge pass. Daar is Janiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gang rent richting de bal. Gang schiet op doel. Cerański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bidonde rent richting de bal. Wamish is nu in balbezit. Wamish passt de bal zonder na te denken. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Verdyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyndrowski begaat een overtreding. Verdyck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verdyck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gang kopt de bal weg. Daar is Bidonde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nowaki 70%, Mad Dogs United 30%.
nowaki - Mad Dogs United 0:3

46e minuut.
Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish rent richting de bal. Wamish passt de bal in één keer door. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde draait met de bal, schiet en ... Cerański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mencik is nu in balbezit. Wamish verovert de bal door een tackle van achteren. Wamish met een sublieme pass. Gang rent richting de bal. Gang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gang speelt de bal door. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish is nu in balbezit. Wamish draait met de bal, schiet en ... Cerański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nowaki - Mad Dogs United 0:4

62e minuut.
Kasheuski is nu in balbezit. Kasheuski geeft de bal voor. Wamish is nu in balbezit. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel. Cerański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Gang draait met de bal, schiet en ... Wijas kopt de bal weg. Klungelig pakt Mencik de bal. Gang rent richting de bal. Gang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Olewiński de bal onder controle te krijgen. Nuzzaco rent richting de bal. Nuzzaco geeft een lange en hoge pass. Bidonde rent richting de bal. Bidonde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Tapar speelt de bal door. Karagiolidis met een sublieme pass. Gang is nu in balbezit. Gang haalt uit met een fantastische trap. Bidonde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Janiszewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tapar met de inworp. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish geeft de bal voor. Karagiolidis geeft een lange en hoge pass. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nowaki - Mad Dogs United 0:5

87e minuut.
Buitenspel voor Olewiński. Goede buitenspelval van de verdediging. Măcriş neemt vlug de vrije trap. Bidonde rent richting de bal. Wamish rent richting de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Szyndrowski is nu in balbezit. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre geeft een hoge lob. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nowaki 85%, Mad Dogs United 15%.
nowaki - Mad Dogs United 0:5