Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chmielsaria Syrena Warszawa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Dobias passt de bal met de wreef. Gmitrzak rent richting de bal. Kostkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostkiewicz krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Mielcarski passt de bal zonder na te denken. Biegajło rent richting de bal. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias schiet op doel. Jędras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Syrena Warszawa 1:0

11e minuut.
Pomianowski onderschept slim de pass. Pomianowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Borysewicz de bal onder controle te krijgen. Chełchowski is nu in balbezit. Chełchowski schiet op doel. Klempa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chachuła probeert naar een medespeler te passen. Mielcarski rent richting de bal. Mielcarski passt de bal met de wreef. Chełchowski is nu in balbezit. Chełchowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chmielsaria 45%, Syrena Warszawa 55%.
Chmielsaria - Syrena Warszawa 1:0

62e minuut.
Bedryj rent richting de bal. Bedryj passt de bal zonder na te denken. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski haalt uit met een fantastische trap. Klempa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wołczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daszkowski met een snelle inworp. Dobias is nu in balbezit. Dobias geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gmitrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Syrena Warszawa 2:0

85e minuut.
Dworzańczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bedryj de bal. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Syrena Warszawa 2:1

86e minuut.
Gmitrzak speelt de bal door. Czyrak rent richting de bal. Czyrak geeft een hoge lob. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chmielsaria 43%, Syrena Warszawa 57%.
Chmielsaria - Syrena Warszawa 2:1