Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSZO Ostrowiec Św. Freedonia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten average
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Piechocki rent richting de bal. Piechocki passt de bal in één keer door. Mrówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrówka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Freedonia 1:0

6e minuut.
Chrząszcz rent richting de bal. Mizia verovert de bal door een tackle van achteren. Mizia passt de bal in één keer door. Antoś is nu in balbezit. Antoś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dumiok verovert de bal door een tackle van achteren. Dumiok probeert naar een medespeler te passen. Mizia controleert de bal met de borst. Piechocki rent richting de bal. Piechocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zygo met een sublieme pass. Małysa is nu in balbezit. Małysa passt de bal in één keer door. Pauka is nu in balbezit. Pauka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cherek rent richting de bal. Cherek met een sublieme pass. Antoś is nu in balbezit. Antoś schiet op doel. Klungelig pakt Gollus de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KSZO Ostrowiec Św. - Freedonia 1:1

42e minuut.
Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznider passt de bal in één keer door. Kądziołka geeft een lange en hoge pass. Antoś is nu in balbezit. Antoś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO Ostrowiec Św. 62%, Freedonia 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSZO Ostrowiec Św. - Freedonia 1:1

46e minuut.
Pauka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piechocki de bal. Mrówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Piechocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Woronicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mizia de bal. Mrówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechocki rent richting de bal. Piechocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pauka passt de bal zonder na te denken. Piechocki probeert naar een medespeler te passen. Mrówka is nu in balbezit. Mrówka haalt uit met een fantastische trap. Przewłocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Czeczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeczot speelt de bal door. Daar is Mrówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechocki is nu in balbezit. Piechocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Piechocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechocki passt de bal zonder na te denken. Kaferski rent richting de bal. Mrówka verovert de bal door een tackle van achteren. Mrówka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Sznider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauka rent richting de bal. Pauka passt de bal in één keer door. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO Ostrowiec Św. 57%, Freedonia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSZO Ostrowiec Św. - Freedonia 1:1