Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Signo KSZO Ostrowiec Św.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Czeczot rent richting de bal. Czeczot geeft de bal voor. Huras probeert de bal met de borst te controleren. Mrówka verovert de bal door een tackle van achteren. Mrówka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - KSZO Ostrowiec Św. 0:1

13e minuut.
Huras geeft een hoge lob. Daar is Chrząszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbitek is nu in balbezit. Piechocki is nu in balbezit. Piechocki haalt uit met een fantastische trap. Pokora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - KSZO Ostrowiec Św. 0:2

20e minuut.
Zgrzelak passt de bal met de wreef. Orbitek heeft problemen om de bal te vangen. Orbitek probeert naar een medespeler te passen. Olszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Piechocki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orbitek. Piechocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chrząszcz met een snel genomen vrije trap. Pokora met een sublieme pass. Potoniec kopt de bal weg. Olszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Signo 53%, KSZO Ostrowiec Św. 47%.
Signo - KSZO Ostrowiec Św. 0:2

53e minuut.
Bazela is nu in balbezit. Bazela geeft een lange en hoge pass. Orbitek probeert de bal aan de voet te houden. Olszewski is nu in balbezit. Olszewski schiet op doel. Warwarczyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - KSZO Ostrowiec Św. 1:2

63e minuut.
Sznider onderschept slim de pass. Sznider probeert naar een medespeler te passen. Bazela rent richting de bal. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski schiet op doel. Warwarczyn bokst de bal weg. Warwarczyn speelt de bal door. Orbitek kopt de bal weg. Sucharek rent richting de bal. Sucharek draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Nilipiuk onderschept slim de pass. Sznider verovert de bal door een tackle van achteren. Sznider geeft een lange en hoge pass. Orbitek rent richting de bal. Orbitek geeft een hoge lob. Warwarczyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bieczyński geeft een hoge lob. Potoniec geeft de bal voor. Sznider probeert de bal aan de voet te houden. Potoniec is nu in balbezit. Potoniec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Signo 38%, KSZO Ostrowiec Św. 62%.
Signo - KSZO Ostrowiec Św. 1:2