Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chmielsaria Mad Dogs United
Normal Tactiek TAKSA PIERWSZA
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 36.5
waardeloos Schieten solide
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Karagiolidis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiolidis passt de bal zonder na te denken. Bidonde met een sublieme pass. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bidonde rent richting de bal. Wamish is nu in balbezit. Karagiolidis speelt de bal door. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Karagiolidis heeft problemen om de bal te vangen. Karagiolidis geeft de bal voor. Gang rent richting de bal. Gang geeft een hoge lob. Wamish springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Mad Dogs United 0:1

11e minuut.
Kacała met een sublieme pass. Bidonde is nu in balbezit. Krzesiński is nu in balbezit. Bidonde onderschept slim de pass. Bidonde schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bidonde passt de bal met de wreef. Wamish is nu in balbezit. Bidonde rent richting de bal. Bidonde schiet op doel. Klempa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Mad Dogs United 0:2

19e minuut.
Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang rent richting de bal. Gang passt de bal met de wreef. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Mad Dogs United 0:3

33e minuut.
Bidonde verovert de bal door een tackle van achteren. Gang is nu in balbezit. Gang speelt de bal door. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Mad Dogs United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chmielsaria 84%, Mad Dogs United 16%.
Chmielsaria - Mad Dogs United 0:4

46e minuut.
Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish passt de bal met de wreef. Gang is nu in balbezit. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doradca rent richting de bal. Bidonde onderschept slim de pass. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang draait met de bal, schiet en ... Klempa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Mad Dogs United 0:5

51e minuut.
Doradca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karagiolidis met de inworp. Apanay geeft de bal voor. Bidonde is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Karagiolidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apanay rent richting de bal. Apanay passt de bal zonder na te denken. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. Klempa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang passt de bal zonder na te denken. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. Klempa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Mad Dogs United 0:6

78e minuut.
Apanay heeft problemen om de bal te vangen. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang rent richting de bal. Gang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Nuzzaco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apanay probeert de bal met de borst te controleren. Karagiolidis speelt de bal door. Klungelig pakt Wamish de bal. Wamish geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Apanay probeert naar een medespeler te passen. Karagiolidis met een sublieme pass. Wamish rent richting de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap. Klempa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chmielsaria 70%, Mad Dogs United 30%.
Chmielsaria - Mad Dogs United 0:6